![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All Obecnie Mam Microsoft LifeCam VX-3000 Web Camera, mam ostatnio zauważyliśmy, że mikrofon w internecie aparat trzyma przy odbiorze mojej wieży jednostki hałas i mój głos jest słaby jak szum tła. Recon I tak się dzieje, ponieważ o sześć miesięcy temu kupiłem bardziej zwarty rogu biurko i mój komputer wieża jednostki wynosi około 78cm poniżej mojej stronie kamery, jak to siedzi na moim komputerze monitora tak, że być może jest powodem. Moje pytanie brzmi: Czy może Pan polecić internetowej kamery, że cięcia w wieży jednostki hałas i koncentruje się na twoim głosem? Serdecznie dziękujemy za przeczytanie tego i do ludzi, którzy odpowiedzi na mój wątek. Regards, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie ma nic złego w kamerę, nie mnie to bardziej sensowne tylko kupić mikrofon do korzystania z niego? lub są one w tym samym USB? Bo jeśli mikrofon jest odrębnym Jack wtyczka, to może być lepiej (i taniej) tylko do korzystania z komputera w celu zastąpienia tej mikrofon.
| |||
| |||
| Sorry I rozumie, że moje kamery internetowej jest wszystko w jednym tam mikrofon wbudowany w kamerę, więc nie mogę wyglądać będzie w stanie zastąpić lub po prostu podłączyć mikrofon do mojej kamery internetowej, aby zaoszczędzić trochę pieniędzy. Dziękujemy za sugestię thingie2 anyway. |
|
| |||
| |||
| ok, żadnych problemów, I'm afraid I can't help you rearly następnie, kamery internetowe to nie moja sprawa. |
![]() |
|
| Zakładki |