mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Aveţi nevoie de sfaturi despre ce Web Cam să obţineţi

Reply

Thread Tools
Old 12 mai 2008, 14:52
Noile state Group

Default Aveţi nevoie de sfaturi despre ce Web Cam să obţineţi

Max Toate

În momentul de faţă am luat un Microsoft LifeCam VX-3000 Web Camera, am observat recent că microfonul de pe web aparat de fotografiat păstrează până la alegerea mea turn unitate de zgomot şi vocea mea este ca un leşin zgomotul de fond.

Am recunoastere se întâmplă acest lucru, pentru că aproximativ şase luni în urmă am cumpărat un colţ mai compact computer de birou şi mi turn de unitate este de aproximativ 78cm mai jos camera mea de web pe care le stă mea de pe monitorul calculatorului, poate că aşa este motivul.

Întrebarea mea este: Poate vă rugăm să vă recomandăm un web aparat de fotografiat, care taie în turnul de unitate de zgomot şi se concentrează pe vocea ta?

Multe mulţumiri pentru această lectură, precum şi la persoanele care au răspuns la şirul meu.

Regards, Oliver
Old 12 mai 2008, 15:00
Grupul de donator

Dacă nu este nimic in neregula cu aparatul de fotografiat, nu-l mai mult bun-simţ de a-mi cumpăra doar un microfon pentru a utiliza cu ea? sau sunt în acelaşi conector USB? Pentru că dacă microfonul este un plug Jack, ar putea fi mai bine (si mai ieftin) doar pentru a utiliza un computer mic, care să înlocuiască.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 12 mai 2008, 15:32
Noile state Group

Îmi pare rău că am vrut să spun că-mi este o camera web, toate într-o acolo pentru microfonul este construit în aparatul de fotografiat, asa ca nu arata ca eu voi fi doar posibilitatea de a înlocui sau conectaţi un microfon pentru a-mi web aparat de fotografiat pentru a economisi ceva bani. Multumesc pentru sugestie oricum thingie2.
Old 12 mai 2008, 16:02
Grupul de donator

OK, nici o problema, Mă tem că nu pot să vă ajute să rearly apoi, web cams mele nu sunt lucru.
Reply

Register

Marcaje