menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Potrebujete poradiť, o ktorom Web Cam získať

Reply

Thread Tools
Old 12. mája 2008, 14:52
Nový člen skupiny

Default Potrebujete poradiť, o ktorom Web Cam získať

Zdravím všechny

V okamihu, keď som dostal Microsoft LifeCam VX-3000 Webová kamera, som nedávno zistili, že mikrofón na web kameru stále dvíhajú moje veža jednotky hluku a môj hlas je ako slabý pozadia.

I táto rekonštrukcia sa deje preto, že asi pred šiestimi mesiacmi som kúpil viac kompaktný rohový počítačový stôl a moje veža jednotka je o 78 cm nižšie môj web kamery, ako to sedí na mojom monitore počítača tak, možno to je dôvod.

Moja otázka znie: Mohli by ste mi prosím odporučiť nejakú webovú kameru, že kusy z veže jednotku hluku a sústredí sa na váš hlas?

Ďakujem za prečítanie a na ľudí, ktorí odpovie na moje vlákno.

Ide, Oliver
Old 12. mája 2008, 15:00
Darcu Skupina

Ak tam nie je nič zlého na fotoaparát, nebude mi to rozumnejšie to prostě kúpiť mikrofón pre použitie s ňou? alebo sú v rovnakom USB konektor? Vzhľadom k tomu, že v prípade, že mikrofón je samostatný Jack plug, mohlo by to byť lepšie (a lacnejšie) sa jednoducho používať počítač mic, ktorý ho nahradí.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 12. mája 2008, 15:32
Nový člen skupiny

Promiň, že som povedať, že môj web kamera je všetko v jednom je pre mikrofón je zabudovaný do kamery, tak to nemá vyzerať budem môcť nahradiť alebo len pripojiť mikrofón na môj web kamery ušetriť nejaké peniaze. Vďaka za návrh, rovnako thingie2.
Old 12. mája 2008, 16:02
Darcu Skupina

ok, žiadne problémy, Obávam sa, nemôžem rearly vám potom, web kamery nie sú moja vec.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need Help & poradenstvo dfresh27 Všeobecné Hardware Chat 2 27. decembra 2008 05:49
Hľadáme malú radu ... derrenb Web Design, hosting & SEO 3 1. februára 2008 04:49
Potrebujete poradiť jsfs Notebooky, Mobily a PDA 1 3. decembra 2007 16:53
Potrebujete poradiť sem plz Albop Všeobecné Hardware Chat 1 10. októbra 2007 08:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.