![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny V okamihu, keď som dostal Microsoft LifeCam VX-3000 Webová kamera, som nedávno zistili, že mikrofón na web kameru stále dvíhajú moje veža jednotky hluku a môj hlas je ako slabý pozadia. I táto rekonštrukcia sa deje preto, že asi pred šiestimi mesiacmi som kúpil viac kompaktný rohový počítačový stôl a moje veža jednotka je o 78 cm nižšie môj web kamery, ako to sedí na mojom monitore počítača tak, možno to je dôvod. Moja otázka znie: Mohli by ste mi prosím odporučiť nejakú webovú kameru, že kusy z veže jednotku hluku a sústredí sa na váš hlas? Ďakujem za prečítanie a na ľudí, ktorí odpovie na moje vlákno. Ide, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak tam nie je nič zlého na fotoaparát, nebude mi to rozumnejšie to prostě kúpiť mikrofón pre použitie s ňou? alebo sú v rovnakom USB konektor? Vzhľadom k tomu, že v prípade, že mikrofón je samostatný Jack plug, mohlo by to byť lepšie (a lacnejšie) sa jednoducho používať počítač mic, ktorý ho nahradí.
| |||
| |||
| Promiň, že som povedať, že môj web kamera je všetko v jednom je pre mikrofón je zabudovaný do kamery, tak to nemá vyzerať budem môcť nahradiť alebo len pripojiť mikrofón na môj web kamery ušetriť nejaké peniaze. Vďaka za návrh, rovnako thingie2. |
|
| |||
| |||
| ok, žiadne problémy, Obávam sa, nemôžem rearly vám potom, web kamery nie sú moja vec. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need Help & poradenstvo | dfresh27 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 27. decembra 2008 05:49 |
| Hľadáme malú radu ... | derrenb | Web Design, hosting & SEO | 3 | 1. februára 2008 04:49 |
| Potrebujete poradiť | jsfs | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. decembra 2007 16:53 |
| Potrebujete poradiť sem plz | Albop | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. októbra 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |