мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Требате ли савет у вези Који Уеб Цам изабрати

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 сви 2008, 14:52
Нови члан групе

Default Требате ли савет у вези Који Уеб Цам изабрати

Хи Алл

Тренутно сам добио Мицрософт ЛифеЦам ВКС-3000 Уеб камера, недавно сам приметио да је микрофон на веб камера задржава на брање горе моје куле јединица буке и мој глас је као изнемогло позадинску буке.

И рецон ово се дешава зато што је око шест месеци сам купио више компактан кутак деск рачунар и моје куле јединицу је око 78цм испод мог уеб камера као што сједи на мом рачунару монитора тако да је можда разлог.

Моје питање је: Могу ли молим Вас препоручити веб камера које цутс оут кула јединица буке и усредоточен је на твој глас?

Многобројан захвалност за читање и за ове људе који у одговору на мој тхреад.

Регардс, Оливер
Old 12 сви 2008, 15:00
Донаторска Група

Ако нема ништа неправда са камере, не би ме то више осјетљив на само купити микрофон за коришћење са њом? или су они у истој УСБ конектор? Јер ако је микрофон је одвојена Јацк утикач, то би могло бити боље (и јефтиније) за само коришћење рачунара микрофоном заменити тај.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 12 сви 2008, 15:32
Нови члан групе

Нажалост ја је значило да кажем да је мој веб камера је ли све у једном за микрофон је уграђен у камеру, тако да не изгледа као да ће бити у могућности једноставно заменити или спајање микрофона на моје уеб камеру да сте нешто новца. Хвала за сугестију тхингие2 Аныуаы.
Old 12 сви 2008, 16:02
Донаторска Група

ок, нема проблема, бојим се ја не могу вам помоћи реарлы онда, уеб цамс нису моја ствар.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Неед Хелп & Адвице дфресх27 Генерал Хардуаре Цхат 2 27 децембар 2008 05:49
Тражите нешто савет ... дерренб Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 3 1 фебруар 2008 04:49
Требам неке савете јсфс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 3 децембар 2007 16:53
Требам неке савете овде плз Албоп Генерал Хардуаре Цхат 1 10 октобар 2007 08:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц