![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Тренутно сам добио Мицрософт ЛифеЦам ВКС-3000 Уеб камера, недавно сам приметио да је микрофон на веб камера задржава на брање горе моје куле јединица буке и мој глас је као изнемогло позадинску буке. И рецон ово се дешава зато што је око шест месеци сам купио више компактан кутак деск рачунар и моје куле јединицу је око 78цм испод мог уеб камера као што сједи на мом рачунару монитора тако да је можда разлог. Моје питање је: Могу ли молим Вас препоручити веб камера које цутс оут кула јединица буке и усредоточен је на твој глас? Многобројан захвалност за читање и за ове људе који у одговору на мој тхреад. Регардс, Оливер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако нема ништа неправда са камере, не би ме то више осјетљив на само купити микрофон за коришћење са њом? или су они у истој УСБ конектор? Јер ако је микрофон је одвојена Јацк утикач, то би могло бити боље (и јефтиније) за само коришћење рачунара микрофоном заменити тај.
| |||
| |||
| Нажалост ја је значило да кажем да је мој веб камера је ли све у једном за микрофон је уграђен у камеру, тако да не изгледа као да ће бити у могућности једноставно заменити или спајање микрофона на моје уеб камеру да сте нешто новца. Хвала за сугестију тхингие2 Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| ок, нема проблема, бојим се ја не могу вам помоћи реарлы онда, уеб цамс нису моја ствар. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Хелп & Адвице | дфресх27 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 27 децембар 2008 05:49 |
| Тражите нешто савет ... | дерренб | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 1 фебруар 2008 04:49 |
| Требам неке савете | јсфс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 3 децембар 2007 16:53 |
| Требам неке савете овде плз | Албоп | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 10 октобар 2007 08:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |