![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm Şu anda bu web kamera üzerindeki mikrofon ve kule birimi gürültü alıyorum benim ses soluk bir arka plan gürültüsü gibi devam Microsoft LifeCam VX-3000 Web Kamera, Kısa bir fark var var. Bu önce ve daha kompakt köşede bilgisayar masası satın gibi benim bilgisayar, böylece belki de bu nedenle bir monitör oturuyor benim kule birimi hakkında 78cm web kamera altında, çünkü yaklaşık altı ay oluyor keşif. Sorum şu ki: Bir web kamera tavsiye eder misiniz bu kule birimi ses çıkışı keser ve ses hakkında? Bu okuma ve benim iplik cevap insanlar için pek çok teşekkürler. Saygılar, Oliver |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer kamera ile hiçbir şey yanlış, bu daha sadece bir mikrofon almak için kullanılacak mantıklı değil ki? veya aynı USB konektörü de bunlar? Eğer mikrofon ayrı bir Jack eklenti olduğu için, daha iyi (ve) ucuz olabilir sadece yerine bir bilgisayar mikrofon kullanmak için.
| |||
| |||
| Bu web kamera bir tek Bu mikrofon için kameraya kurulmuş olduğunu söylemek anlamına Üzgünüm, bu nedenle sadece yerini veya web kamera için biraz para kazanmak için bir mikrofon bağlamak mümkün olacak gibi görünmüyor. Öneriyi zaten thingie2 için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Tamam, sorun, ben rearly sonra size yardım edemez korkuyor yaşıyorum, web cams benim bir şey değildir. |
![]() |
|
| Bookmarks |