![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като трудност да инсталирате драйверите за моя брат 4040cn принтер. връзката е USB. Аз изтеглят софтуера от сайта на производителя. Имам добри познати кабел, така че не е кабела, който е проблем. На инсталацията е успешна, но аз съм в състояние да отпечатате тестова страница. тя се връща с грешка. Добавих локален принтер, USB порт, и съм все още получавам грешка. Може ли някой, моля ми помогне за отстраняване на неизправности по този въпрос? Вашата помощ е много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Какво се случва, когато изключете brinter после включете го отново? Също така, нали, кликнете върху "My Computer" и изберете "Управление". Под "Устройство Мениджър" има всякакви устройства с голямо жълто "!" чрез тях?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| зная го и го правя първо U инсталирате софтуера първата или включете в USB, както и необходимостта да се инсталира софтуер, първо |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Тя не трябва да прави наистина твърде много разликата във всеки случай.
|
| |||
| |||
| си вървят vindows Vista, ако така си правото да инсталирате драйверите и са съвместими. ако това не може да има проблем с вас принтери вътрешен документ мениджър. Вземи го върна, ако това решение се издига |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ относно "Създаване на My New Build | Daffypuck | Windows операционни системи | 3 | 22-ри август 2009 08:24 |
| Като Трудност Задаване на NETGEAR Router, нужда от помощ. | Daffypuck | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 18 Авг 2009 05:13 |
| Нова компютърна изгради нужда от помощ | Луис | Общи Хардуер Чат | 4 | 8 октомври 2008 14:26 |
| Нова компютърна издаване, помощ, моля! | Ethor043 | Общи Хардуер Чат | 2 | 4 януари 2008 21:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |