menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Potřebují pomoc

Reply

Thread Nástroje
Old 2. května 2008, 01:38
Člen Skupina

Default Potřebují pomoc

Mám potíže s instalací ovladače pro můj bratr 4040cn tiskárny. je připojení USB. i softwaru staženého z webových stránek výrobce. Mám známé kabel, tak to není v kabelu, který je právě ten problém. Instalace byla úspěšně dokončena, ale já jsem schopná vytisknout zkušební stránku. vrací s chybou. I přidal místní USB port tiskárny a mám ještě dostat k chybě.

Může mi někdo, prosím, pomáhat při řešení problémů s touto otázkou?
Vaší pomoci je velmi ceněn.
Old 2. května 2008, 06:20
Dárce Skupina

Default Potřebují pomoc

Co se stane, když se odpojíte brinter poté vložte ji znovu?

Také, klikněte pravým tlačítkem myši na "Tento počítač" a zvolte "Spravovat". Podle "Device Manager" nějaké zařízení s velkým žlutým "!" po nich?

Old 19. května 2008, 06:46
Nový člen skupiny

Default Potřebují pomoc

wot to udělat jako první a to u první instalaci software nebo plug v usb jako u nutné nainstalovat software první
Old 20. května 2008, 12:52
Moderátor skupiny

Default Potřebují pomoc

Citace:
Původně Poslal gonzo101 View Post
wot to udělat jako první a to u první instalaci software nebo plug v usb jako u nutné nainstalovat software první
Prosím ne text jazyce.

Nemělo by se opravdu moc rozdílu stejně.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 25. května 2008, 17:18
Nový člen skupiny

Default Potřebují pomoc

jste spuštění Vindows Vista pokud ano, jste na správné instalaci ovladačů a jsou kompatibilní. není-li, že by mohl být problém s vámi tiskáren interní dokument manažer. Vezměte ho zpátky pokud ano roztoku stoupá
Old 1. června 2008, 00:16
Dárce Skupina

Default Potřebují pomoc

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Nemělo by se opravdu moc rozdílu stejně.
Jednou jsem to dissagree ... Ačkoliv je vždy doporučuje instalovat ovladače jako první, když se chcete conect nové USB zařízení, které Vám PC, je to obvykle nečiní rozdíl ... pokud jste mluvili o tiskárnách. Mám stejný problém 3 krát v řadě, 3 různých tiskárnách. Pokaždé, když i připojené tiskárny před instalací ovladačů jsem byla spuštěna do differnet problémy. Pouze whe Nainstaloval jsem ovladače první a připojené tiskárny pak jsem se dostal věci na práci propperly.

Nazdraví:
Chris

Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Paměť RAM:
4 GB Micronu PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubní 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400gb / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chlazení:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Síť / Internet:
Palubní
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operační systém (y):
Win-XP (SP2)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Některé potřebují pomoc na Nastavení My Novostavby Daffypuck Operační systémy Windows 3 22.srpna 2009 08:24
Potíže Nastavení NETGEAR Router, potřebujete pomoc. Daffypuck Sítě, Modemy & VoIP 5 18. srpna 2009 05:13
Nové počítače stavět potřebovat pomoc lewis Obecné Hardware Chat 4 8. října 2008 14:26
Nové počítačové Výtisk, Pomoc prosím! Ethor043 Obecné Hardware Chat 2 4. ledna 2008 21:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.