![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω δυσκολίες στην εγκατάσταση των οδηγών για τον αδελφό μου 4040cn εκτυπωτή. η σύνδεση USB. i κατεβάσει το λογισμικό από την ιστοσελίδα των κατασκευαστών. Έχω ένα γνωστό καλώδιο, οπότε δεν είναι το καλώδιο που είναι το πρόβλημα. Η εγκατάσταση ήταν επιτυχής, αλλά είμαι σε θέση να εκτυπώσετε μια δοκιμαστική σελίδα. επιστρέφει με ένα λάθος. Πρόσθεσα μια τοπική USB θύρα του εκτυπωτή, και είμαι ακόμη και τώρα το λάθος. Μπορεί κάποιος παρακαλώ βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων με το θέμα αυτό; τη βοήθειά σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. |
|
| |||
| |||
| Τι γίνεται όταν brinter στη συνέχεια αποσυνδέστε το φις σε ξανά; Επίσης, κάντε δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου" και επιλέξτε "Διαχείριση". Σύμφωνα με "Διαχείριση Συσκευών" υπάρχουν συσκευές με ένα μεγάλο κίτρινο "!" μέσω αυτών;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| WOT έκανε και κάνει πρώτα έκανε και εγκατάσταση του λογισμικού πρώτη ή τη σύνδεση USB, όπως και η ανάγκη για την εγκατάσταση του λογισμικού πρώτη |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν θα πρέπει πραγματικά να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά ούτως ή άλλως.
|
| |||
| |||
| are you running vindows vista αν είσαι τόσο την εγκατάσταση του δικαιώματος οδηγοί και είναι συμβατά. ελλείψει αυτού θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους εκτυπωτές σας εσωτερικό έγγραφο διαχειριστή. Πάρ 'το πίσω, αν ναι λύση αυξήσεις |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε κάποια βοήθεια για τη δημιουργία νέων Build My | Daffypuck | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 22 Αυγούστου 2009 08:24 |
| Έχοντας Δυσκολία καθορισμός μιας Netgear Router, χρειάζεται κάποια βοήθεια. | Daffypuck | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 18 Αυγ 2009 05:13 |
| Νέα υπολογιστή οικοδομήσουμε ανάγκη κάποια βοήθεια | λουδοβίκος | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 8 Οκτ 2008 14:26 |
| Νέο Τεύχος Υπολογιστών, βοήθεια παρακαλώ! | Ethor043 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4η Ιαν 2008 21:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |