μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Χρειάζεστε βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2α Μαΐου 2008, 01:38
Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια

Έχω δυσκολίες στην εγκατάσταση των οδηγών για τον αδελφό μου 4040cn εκτυπωτή. η σύνδεση USB. i κατεβάσει το λογισμικό από την ιστοσελίδα των κατασκευαστών. Έχω ένα γνωστό καλώδιο, οπότε δεν είναι το καλώδιο που είναι το πρόβλημα. Η εγκατάσταση ήταν επιτυχής, αλλά είμαι σε θέση να εκτυπώσετε μια δοκιμαστική σελίδα. επιστρέφει με ένα λάθος. Πρόσθεσα μια τοπική USB θύρα του εκτυπωτή, και είμαι ακόμη και τώρα το λάθος.

Μπορεί κάποιος παρακαλώ βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων με το θέμα αυτό;
τη βοήθειά σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Old 2α Μαΐου 2008, 06:20
Ομάδα Δωρητών

Τι γίνεται όταν brinter στη συνέχεια αποσυνδέστε το φις σε ξανά;

Επίσης, κάντε δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου" και επιλέξτε "Διαχείριση". Σύμφωνα με "Διαχείριση Συσκευών" υπάρχουν συσκευές με ένα μεγάλο κίτρινο "!" μέσω αυτών;

Old 19ης Μαΐου 2008, 06:46
Νέο Μέλος Ομάδα

WOT έκανε και κάνει πρώτα έκανε και εγκατάσταση του λογισμικού πρώτη ή τη σύνδεση USB, όπως και η ανάγκη για την εγκατάσταση του λογισμικού πρώτη
Old 20ης Μαΐου 2008, 12:52
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας gonzo101 View Post
WOT έκανε και κάνει πρώτα έκανε και εγκατάσταση του λογισμικού πρώτη ή τη σύνδεση USB, όπως και η ανάγκη για την εγκατάσταση του λογισμικού πρώτη
Παρακαλώ δεν κείμενο γλώσσα.

Δεν θα πρέπει πραγματικά να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά ούτως ή άλλως.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 25ης Μαΐου 2008, 17:18
Νέο Μέλος Ομάδα

are you running vindows vista αν είσαι τόσο την εγκατάσταση του δικαιώματος οδηγοί και είναι συμβατά. ελλείψει αυτού θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους εκτυπωτές σας εσωτερικό έγγραφο διαχειριστή. Πάρ 'το πίσω, αν ναι λύση αυξήσεις
Old 1 Ιουνίου 2008, 00:16
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Δεν θα πρέπει πραγματικά να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά ούτως ή άλλως.
Για μια φορά θα ήθελα να dissagree ... Αν και είναι πάντα συνιστάται να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης πρώτα, όταν θέλετε να conect μια νέα συσκευή USB που σας υπολογιστή, συνήθως δεν κάνει τη διαφορά ... Αν δεν είστε μιλάμε για εκτυπωτές. Είχα το ίδιο πρόβλημα 3 φορές στη σειρά, με 3 διαφορετικούς εκτυπωτές. Κάθε φορά που ο εκτυπωτής συνδέεται πριν από την εγκατάσταση των οδηγών θα ήταν διαφορετική σε προβλήματα λειτουργίας. Μόνο whe I εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης και στη συνέχεια συνδεδεμένος ο εκτυπωτής έκανε να πάρω τα πράγματα για την εργασία propperly.

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χρειάζεστε κάποια βοήθεια για τη δημιουργία νέων Build My Daffypuck Λειτουργικά συστήματα Windows 3 22 Αυγούστου 2009 08:24
Έχοντας Δυσκολία καθορισμός μιας Netgear Router, χρειάζεται κάποια βοήθεια. Daffypuck Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 18 Αυγ 2009 05:13
Νέα υπολογιστή οικοδομήσουμε ανάγκη κάποια βοήθεια λουδοβίκος Γενική Συζήτηση Hardware 4 8 Οκτ 2008 14:26
Νέο Τεύχος Υπολογιστών, βοήθεια παρακαλώ! Ethor043 Γενική Συζήτηση Hardware 2 4η Ιαν 2008 21:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.