![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam poteškoća s instaliranjem drivera za moj brat 4040cn pisač. veza je usb. ja preuzimanje datoteka softver od proizvođača website. imam dobru kabel, tako da je ne kabel koji je problem. Instalacije je bila uspješna, ali ja sam u mogućnosti ispisati probnu stranicu. on se vraća s pogreškom. Ja dodano lokalnog USB pisača, a ja još uvijek uzimajući greška. Može li netko molim vas mi pomoći u ovom pitanju rješavanje problema? vaša pomoć je mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Što se događa kada se isključiti brinter onda priključite ga na opet? Također, pravo kliknite na "My Computer" i odaberite "Uredi". Pod "Device Manager" Ima li kakvih uređaja s velikim žutim "!" kroz njih?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| znati je u to prvi učinio u instalaciju softvera prvi ili utikač u usb kao u morati instalirati softver prvi |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
To stvarno ne bi trebalo previše razlika anyway.
|
| |||
| |||
| Jeste li vindows trčanje vidik pa ako si pravo instalirati drivere i oni kompatibilni. nedovoljan da bi mogao biti problem s vama pisači interni dokument manager. Uzmi ga ako je tako rješenje diže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na jednom sam za dissagree ... Iako je uvijek preporučljivo instalirati drivere prvi kada želite conect novu USB uređaj za vas PC, ona obično ne pravi razlika ... osim ako ste se govori o pisačima. Ja sam imao isti problem 3 puta za redom sa 3 različita pisača. Svaki put kad sam spojen pisač prije instaliranja drivera sam se prikazivati u differnet probleme. Samo sam whe instalirane upravljačke programe prvi i onda pisač priključen sam dobiti stvari za rad propperly.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam neke Pomoć na Postavljanje mog New Build | Daffypuck | Windows Operating Systems | 3 | 22 kolovoz 2009 08:24 |
| Imajući Težina Postavljanje NETGEAR Router, trebate pomoć. | Daffypuck | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 18. kolovoz 2009 05:13 |
| Novo računalo graditi neki pomoć potrebna | Lewis | General Hardware Chat | 4 | 8. listopad 2008 14:26 |
| New Issue Computer, pomoć molim! | Ethor043 | General Hardware Chat | 2 | 4. siječanj 2008 21:23 |
| Thread Tools | |
| |