![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nehezen Illesztőprogramok telepítése a bátyám 4040cn nyomtató. Az USB-kapcsolat. Letöltöttem a szoftvert a gyártó honlapján. Nekem van egy jól ismert, kábel, ezért nem az a kábel, hogy a problémát. A telepítés sikeres volt, de én nem tud kinyomtatni egy tesztoldalt. adja vissza a hiba. Új helyi nyomtató USB port, és vagyok még, hogy az hiba. Tud valaki legyen szíves segíteni a hibaelhárítás ebben a kérdésben? Ön segítségére is greatly appreciated. |
|
| |||
| |||
| Mi történik, ha brinter, majd húzza ki a dugót, hogy újra? Továbbá, jobb klikk a "My Computer" és válassza a "kezelése". A "Device Manager" Vannak olyan készülékek, amelyek a nagy sárga "!" rajtuk keresztül?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| wot volt és nem volt első és telepítheti a szoftver első, vagy az USB-csatlakozót és a telepítenie kell a szoftver első |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ez nem igazán, hogy túl sok különbség volt.
|
| |||
| |||
| Ön fut vindows kilátás, ha te is a telepítés a jobb vezetők és azok összeegyeztethetők. ennek hiányában nem lehet a probléma akkor nyomtatók belső dokumentum menedzser. Vedd vissza, ha úgy megoldást emelkedik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most az egyszer azt kell dissagree ... Bár ez mindig ajánlott telepíteni a vezetők először a kívánt CONECT egy új USB-eszközt az Ön PC-hez, ez általában nem tesz különbséget ... ha te beszélsz nyomtatókat. Én is ugyanazt a problémát a 3-szor egymás után, 3 különböző nyomtatókat. Minden egyes alkalommal, amikor csatlakozik a nyomtató telepítése előtt a járművezetők én jár eltérő problémákat. Csak whe Telepítettem a vezetők először, majd csatlakoztatni a nyomtatót csináltam dolgokat, hogy propperly.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kell egy kis Jogsegély beállítása My New Build | Daffypuck | A Windows operációs rendszerek | 3 | Augusztus 22, 2009 08:24 |
| Nehézsége beállítása NETGEAR router, egy kis támogatás. | Daffypuck | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 18. augusztus 2009 05:13 |
| Új számítógép építeni egy kis segítség | lewis | Általános fémáru Chat | 4 | 8. október 2008 14:26 |
| Új számítógép Kérdés, segítségnyújtás kérjük! | Ethor043 | Általános fémáru Chat | 2 | 4. január 2008 21:23 |
| Téma eszközök | |
| |