![]() |
|
| |||
| |||
| אני מתקשה להתקין את מנהלי ההתקנים של אחי 4040cn מדפסת. החיבור הוא USB. אני הורדתי את התוכנה של יצרני האתר. יש לי כבלים ידוע טוב, אז זה לא הכבל כי הוא הבעיה. ההתקנה היתה מוצלחת, אבל אני לא יכול להדפיס דף בדיקה. מחזיר אותו עם שגיאה. הוספתי מדפסת מקומית יציאת USB, ו בבוקר עדיין מקבל את השגיאה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה את הבעיה לפתרון בעיות? את העזרה הוא מוערך מאוד. |
|
| |||
| |||
| מה קורה כאשר אתה brinter לאחר מכן לנתק את תקע את זה שוב? כמו כן, לחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" ובחר "נהל". תחת "מנהל ההתקנים" האם יש מכשירים עם צהוב גדול "!" באמצעות אותם?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| wot עשה U לעשות הראשון עשה U להתקין את התוכנה הראשונה או תקע USB של כ U צריך להתקין את התוכנה הראשונה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה לא באמת צריך לעשות יותר מדי הבדל בכל מקרה.
|
| |||
| |||
| אתה מפעיל vindows Vista אם כן אתה מתקין את הזכות ואת הנהגים הם תואמים. אי שם, כי יכול להיות לך בעיה עם מנהל למדפסות מסמך פנימי. קח את זה בחזרה, אם כך הפתרון עולה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לשם שינוי, אני חייב dissagree ... למרות שזה תמיד מומלץ להתקין את מנהלי ההתקנים הראשונה כאשר אתה רוצה conect חדשה לך התקן USB למחשב, בדרך כלל זה לא עושה הבדל ... אלא אם אתה מדבר על מדפסות. יש לי את אותה הבעיה 3 פעמים ברציפות עם 3 מדפסות שונות. כל פעם שאני מחוברת המדפסת לפני התקנת מנהלי ההתקנים הייתי מפעיל לתוך differnet בעיות. רק whe התקנתי את הנהגים הראשון ולאחר מכן מחוברת המדפסת האם לקבל דברים לעבוד propperly.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך קצת עזרה ב הגדרת בנה החדש שלי | Daffypuck | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 אוגוסט 2009 08:24 |
| מתקשה NETGEAR הגדרת הנתב, צריך קצת עזרה. | Daffypuck | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 18 אוגוסט 2009 05:13 |
| מחשב חדש צריך קצת עזרה לבנות | לואיס | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 8 אוקטובר 2008 14:26 |
| המחשב החדש ההנפקה, סיוע בבקשה! | Ethor043 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 4th ינואר 2008 21:23 |
| שרשרת כלים | |
| |