![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir grūti instalējot draiveri, lai manu brāli 4040cn printeri. savienojums ir USB. i lejupielādēt programmatūru no ražotāju mājas lapā. i ir zināms labs kabelis, tāpēc tas nav kabelis, kas ir problēma. Instalēt bija veiksmīgs, bet es nevaru izdrukāt testa lappusi. tāatgriež ar kļūdu. I pievieno vietējās usb printera portu, un esmu vēl arvien kļūda. Vai kāds lūdzu palīdzēt man traucējummeklēšanas šo jautājumu? Jūsu palīdzība ir ļoti appreciated. |
|
| |||
| |||
| Kas notiek, ja jūs atvienojiet brinter tad pievienojiet to no jauna? Turklāt, tiesības noklikšķiniet uz "My Computer" un izvēlieties "Manage". Saskaņā ar "Device Manager" ir kāds ar lielu dzeltenu "ierīces!" ar viņiem?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| wot bija u ir pirmās bija u instalēt pirmo vai kontaktdakšu programmatūru USB kā u jāinstalē programmatūra pirmais |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
To nevajadzētu īsti darīt pārāk daudz atšķirību anyway.
|
| |||
| |||
| jūs darbojas vindows vista, ja tā ir jums uzstādīt labi draiveri un tie ir savietojami. ja, ka varētu būt problēmas ar jūsu printeri iekšējo dokumentu manager. Nogādājiet to atpakaļ, ja tā risinājums paaugstināšanu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienreiz man dissagree ... Lai gan tā vienmēr ir ieteicams instalēt draiveri vispirms, ja vēlaties conect jaunu USB ierīci, jums datoru, parasti nesniedz atšķirība ... ja jūs runājat par printeri. Man ir bijusi pati problēma 3 reizes pēc kārtas ar 3 dažādiem printeriem. Katru reizi, kad es savienots printeri pirms uzstādīšanas vadītāji biju nokļūšanu differnet problēmas. Tikai whe I uzstādīta draiveri vispirms un tad savienots iespiedējs neiesniedza man lietas, darba propperly.