![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mam trudności z zainstalowaniem sterowników do mojego brata 4040cn drukarki. połączenie jest USB. i pobrać oprogramowanie ze strony internetowej producenta. Mam dobrej kabel, więc nie jest to kabel, że jest problem. Instalacja przebiegła pomyślnie, ale jestem w stanie wydrukować stronę testową. powraca z błędem. I dodaje lokalny port drukarki USB, i wciąż jestem dostawanie błąd.
Czy ktoś proszę mi pomóc w rozwiązywaniu problemów tego problemu? pomoc jest bardzo ceniona. |
|
|
|||
|
|||
|
Co się dzieje, kiedy odłączyć brinter następnie podłącz je ponownie?
Ponadto, kliknij prawym przyciskiem myszy na "Mój komputer" i wybierz "Zarządzaj". W "Menedżerze urządzeń" istnieją urządzenia z dużym żółtym "!" je?
|
|||
|
|||
|
wot nie pierwszy i nie zrobił i zainstalować oprogramowanie pierwszym lub podłączenia USB i jak należy zainstalować oprogramowanie pierwszy
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
To naprawdę nie powinno się zbytnio różnicy anyway.
|
|
|||
|
|||
|
jesteś uruchomiony vindows Vista jeśli tak to masz prawo do instalacji sterowników i są one kompatybilne. nie, że może być problem z wami drukarek dokument wewnętrzny menedżera. Zabierz ją z powrotem, jeśli to rozwiązanie rośnie
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Raz mam do dissagree ... Chociaż zawsze jest zalecane, aby zainstalować sterowniki pierwsze jeśli chcesz conect nowego urządzenia USB do komputera jest, to zwykle nie ma różnicy ... Jeśli nie masz mówić o drukarkach. Miałem ten sam problem 3 razy z rzędu z 3 różnych drukarek. Za każdym razem, i połączenie drukarki przed zainstalowaniem sterowników byłem uruchomiony w różnych problemów. Tylko whe I zainstalowane sterowniki, a następnie połączenie drukarki ja dostać rzeczy do pracy propperly.