![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt care au dificultăţi de a instala driver-ele pentru fratele meu 4040cn imprimantă. conexiunea USB este. Am descarcat de pe software-ul de la producătorii de site-ul web. Am un cunoscut bine prin cablu, astfel încât nu este cablul care este problema. De instalare a fost încununat de succes, dar sunt în imposibilitatea de a imprima o pagină de test. revine cu o eroare. Am adăugat un local imprimante USB port, şi sunt în continuare obtinerea de eroare. Poate cineva te rog ajuta-ma de depanare în această problemă? ajutorul dumneavoastră este extrem de apreciat. |
|
| |||
| |||
| Ce se întâmplă când vă deconectaţi brinter apoi conectaţi-l din nou? De asemenea, click dreapta pe "My Computer" şi selectaţi "Manage". Sub "Device Manager" sunt orice dispozitiv cu o mare galben "!" prin intermediul lor?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| wot u nu a făcut primul făcut u instala software-ul în prima sau a plug USB ca şi necesitatea de a instala software-ul prima |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Nu ar trebui să fac cu adevărat diferenţa prea mult, oricum.
|
| |||
| |||
| sunt fugi vindows Vista, dacă eşti atât de dreptul de a instala driver-ele şi ele sunt compatibile. în lipsa acestuia ar putea exista o problema cu tine imprimante document intern manager. Ia-o înapoi, dacă aşa soluţie se ridica |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
![]() |
|
| Marcaje |