menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Potrebujú pomoc

Reply

Thread Tools
Old 2. mája 2008, 01:38
Člen Skupina

Default Potrebujú pomoc

Mám problémy s inštaláciou ovládača pre môj brat 4040cn tlačiarne. je pripojenie USB. i softvéru stiahnutého z webových stránok výrobcu. Mám známe kábel, tak to nie je v kábla, ktorý je práve ten problém. Inštalácia bola úspešne dokončená, ale já jsem schopná vytlačiť skúšobnú stranu. vracia s chybou. I pridal miestnej USB port tlačiarne a mám ešte dostať k chybe.

Môže mi niekto, prosím, pomáhať pri riešení problémov s touto otázkou?
Vašej pomoci je veľmi cenený.
Old 2. mája 2008, 06:20
Darcu Skupina

Default Potrebujú pomoc

Čo sa stane, keď sa odpojíte brinter potom vložte ju znovu?

Tiež, kliknite pravým tlačidlom myši na "Tento počítač" a vyberte "Spravovať". Podľa "Device Manager" nejaké zariadenie s veľkým žltým "!" po nich?

Old 19. mája 2008, 06:46
Nový člen skupiny

Default Potrebujú pomoc

WOT to urobiť ako prvé a to pri prvej inštalácii softvéru alebo plug v usb ako u nutné nainštalovať softvér prvý
Old 20. mája 2008, 12:52
Moderátor skupiny

Default Potrebujú pomoc

Citácia:
Pôvodne Poslal gonzo101 View Post
WOT to urobiť ako prvé a to pri prvej inštalácii softvéru alebo plug v usb ako u nutné nainštalovať softvér prvý
Prosím ne text jazyku.

Nemalo by sa naozaj moc rozdielu rovnako.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 25. mája 2008, 17:18
Nový člen skupiny

Default Potrebujú pomoc

ste spustení Vindows Vista ak áno, ste na správnej inštalácii ovládačov a sú kompatibilné. není-li, že by mohol byť problém s vami tlačiarní interný dokument manažér. Vezmite ho späť ak áno roztoku stúpa
Old 1. júna 2008, 00:16
Darcu Skupina

Default Potrebujú pomoc

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Nemalo by sa naozaj moc rozdielu rovnako.
Jednou jsem to dissagree ... Hoci je vždy odporúča nainštalovať ovládače ako prvé, keď sa chcete conect nové USB zariadenia, ktoré Vám PC, je to obvykle nerobí rozdiel ... ak ste hovorili o tlačiarňach. Mám rovnaký problém 3 krát v rade, 3 rôznych tlačiarňach. Zakaždým, keď aj pripojené tlačiarne pred inštaláciou ovládačov som bola spustená do differnet problémy. Iba Whe Nainstaloval som ovládače prvý a pripojené tlačiarne potom som sa dostal veci na prácu propperly.

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Niektoré potrebujú pomoc na Nastavenie My Novostavby Daffypuck Operačné systémy Windows 3 22.srpna 2009 08:24
Problémy Nastavenia NETGEAR Router, potrebujete pomoc. Daffypuck Siete, Modemy & VoIP 5 18. augusta 2009 05:13
Nové počítače stavať potrebovať pomoc lewis Všeobecné Hardware Chat 4 8. októbra 2008 14:26
Nové počítačové Výtlačok, Pomoc prosím! Ethor043 Všeobecné Hardware Chat 2 4. januára 2008 21:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.