![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s inštaláciou ovládača pre môj brat 4040cn tlačiarne. je pripojenie USB. i softvéru stiahnutého z webových stránok výrobcu. Mám známe kábel, tak to nie je v kábla, ktorý je práve ten problém. Inštalácia bola úspešne dokončená, ale já jsem schopná vytlačiť skúšobnú stranu. vracia s chybou. I pridal miestnej USB port tlačiarne a mám ešte dostať k chybe. Môže mi niekto, prosím, pomáhať pri riešení problémov s touto otázkou? Vašej pomoci je veľmi cenený. |
|
| |||
| |||
| Čo sa stane, keď sa odpojíte brinter potom vložte ju znovu? Tiež, kliknite pravým tlačidlom myši na "Tento počítač" a vyberte "Spravovať". Podľa "Device Manager" nejaké zariadenie s veľkým žltým "!" po nich?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| WOT to urobiť ako prvé a to pri prvej inštalácii softvéru alebo plug v usb ako u nutné nainštalovať softvér prvý |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Nemalo by sa naozaj moc rozdielu rovnako.
|
| |||
| |||
| ste spustení Vindows Vista ak áno, ste na správnej inštalácii ovládačov a sú kompatibilné. není-li, že by mohol byť problém s vami tlačiarní interný dokument manažér. Vezmite ho späť ak áno roztoku stúpa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednou jsem to dissagree ... Hoci je vždy odporúča nainštalovať ovládače ako prvé, keď sa chcete conect nové USB zariadenia, ktoré Vám PC, je to obvykle nerobí rozdiel ... ak ste hovorili o tlačiarňach. Mám rovnaký problém 3 krát v rade, 3 rôznych tlačiarňach. Zakaždým, keď aj pripojené tlačiarne pred inštaláciou ovládačov som bola spustená do differnet problémy. Iba Whe Nainstaloval som ovládače prvý a pripojené tlačiarne potom som sa dostal veci na prácu propperly.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niektoré potrebujú pomoc na Nastavenie My Novostavby | Daffypuck | Operačné systémy Windows | 3 | 22.srpna 2009 08:24 |
| Problémy Nastavenia NETGEAR Router, potrebujete pomoc. | Daffypuck | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 18. augusta 2009 05:13 |
| Nové počítače stavať potrebovať pomoc | lewis | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 8. októbra 2008 14:26 |
| Nové počítačové Výtlačok, Pomoc prosím! | Ethor043 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 4. januára 2008 21:23 |
| Thread Tools | |
| |