![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблема са инсталацијом драјвера за мој брат 4040цн штампач. веза је усб. ја скидати податке софтвер од произвођача уебсите. имам добру кабл, тако да је не кабл који је проблем. Инсталације је била успешна, али ја сам у могућности да одштампате пробну страницу. он се враћа са грешком. Ја додато локалног УСБ штампача, а ја још увек узимајући грешка. Може ли неко молим вас ми помоћи у овом питању решавање проблема? ваша помоћ је много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Шта се дешава када се искључити бринтер онда прикључите га на опет? Такође, право кликните на "Мы Цомпутер" и изаберите "Измени". Под "Девице Манагер" Има ли каквих уређаја са великим жутим "!" кроз њих?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| познат је у то први учинио у инсталацију софтвера први или утикач у усб као у морати да инсталирате софтвер први |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
То стварно не би требало превише разлика Аныуаы.
|
| |||
| |||
| Јесте ли виндоус трчање видик па ако си право да инсталирате дривер и они компатибилни. недовољан да би могао бити проблем са вама Штампачи интерни документ манагер. Узми га ако је тако решење диже |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На једном сам за диссагрее ... Иако је увек препоручљиво инсталирати дривер први када желите цонецт нову УСБ уређај за вас ПЦ, она обично не прави разлика ... осим ако сте се говори о штампача. Ја сам имао исти проблем 3 пута за редом са 3 различита штампача. Сваки пут кад сам спојен штампач пре инсталације драјвера сам се приказују у диффернет проблеме. Само сам ухе инсталиране управљачке програме први и онда штампач прикључен сам добити ствари за рад пропперлы.