![]() |
|
| |||
| |||
| Ben zor kardeşim 4040cn yazıcı sürücülerini yüklemek yaşıyorum. Bağlantı USB'dir. i üreticilerinin web sitesinden yazilimi. Ben, bu sorunu olan kablo değil bilinen iyi bir kablo var. En başarılı yüklerseniz, ama bir sınama sayfası yazdırmak mümkün duyuyorum. bir hata ile döner. Ben yaptım, yerel bir USB yazıcı portu eklendi hala hata alıyorum. Birisi bu sorunu giderme bana yardımcı misiniz? Yardımına çok appreciated. |
|
| |||
| |||
| Ne zaman sonra brinter çıkarın tekrar takın olur? "Bilgisayarım" ve "seçin Ayrıca, sağ klik yönet". "Aygıt Yöneticisi" altında bir büyük sarı "ile ilgili cihazlar var!" bunlar üzerinde de?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| olarak U ilk yazılımı yüklemeniz gerekir wot U yaptım ilk U usb de yazılım ilk veya eklentiyi kurmak mi yapmak |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Gerçekten yine çok fazla fark yaratmak gerekir.
|
| |||
| |||
| zaman doğru sürücüleri yüklerken eğer çok vindows Vista çalışan ve onların uyumludur. bu işte bir sorun yazıcılar iç belge yöneticisi olabilir başarısız. Eğer bu çözüm çıkması geri çekme |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir kez karşı dissagree zorunda ... Ancak bu her zaman sizin için bir PC yeni USB aygıtı conect istediğiniz sürücüleri ilk yüklemek için tavsiye edilir, genellikle bir fark yapmaz ... Eğer yazıcılar hakkında konuşuyor. Ben de aynı sorun vardı 3 farklı yazıcılar ile üst üste 3 kere. Her zaman ben differnet sorunlarla çalıştıran sürücüleri yüklemeden önce yazıcı bağlı. Sadece ilk ve sürücüleri yüklü sonra şeyler propperly çalışma elde ettiniz yazıcı bağlı whe.