менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Потрібна допомога

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 травня 2008, 01:38
Член групи

Default Потрібна допомога

У мене виникають труднощі при встановленні драйверів для мого брата 4040CN принтер. USB-порт. Я завантажив програму з сайту виробників. У мене є хороші відомі кабелю, так що це не кабель, в чому проблема. Установка була успішною, але я не можу роздрукувати тестову сторінку. він повертається з помилкою. Я додав місцевий порт принтера USB, і до цих пір отримую помилку.

Може хтось прохання допомогти мені в усуненні цієї проблеми?
Ваша допомога дуже оцінили.
Old 2 травня 2008, 06:20
Донор групи

Що відбувається, коли ви вимкніть brinter потім підключіть його знову?

Крім того, клацніть правою кнопкою миші на "Мій комп'ютер" і виберіть "Управління". В "Диспетчер пристроїв" є всі пристрої з великим жовтим "!" через них?

Old
Нові члени групи

WOT зробив U Do U першому ж встановити програмне забезпечення першого або роз'єм USB в якості U необхідно встановити програмне забезпечення першу
Old 20 травня 2008, 12:52
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав gonzo101 View Post
WOT зробив U Do U першому ж встановити програмне забезпечення першого або роз'єм USB в якості U необхідно встановити програмне забезпечення першу
Будь ласка, немає тексту мовою.

Вона не повинна дійсно зробити дуже великої різниці в будь-якому випадку.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 25 травня 2008, 17:18
Нові члени групи

Ви використовуєте vindows Vista, якщо ви теж Установка драйверів права і чи будуть вони сумісні. В іншому випадку може виникнути проблема з вами принтери внутрішнього менеджера документ. Візьміть назад, якщо такі рішення піднімається
Old 1 червня 2008, 00:16
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Вона не повинна дійсно зробити дуже великої різниці в будь-якому випадку.
На цей раз я до dissagree ... Хоча це завжди рекомендується встановлювати драйвери перше, коли ви хочете Conect новий пристрій USB до комп'ютера ви, як правило, не роблять різниці ... якщо ви говорите про принтерах. У мене була та ж проблема в 3 рази поспіль з 3 різних принтерах. Кожен раз, коли я підключений принтер до встановлення драйверів я втік до differnet проблем. Тільки Whe Я встановив драйвера, а потім підключений принтер я отримати над чим попрацювати propperly.

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи потрібна деяка допомога з настройки My New Build Daffypuck Операційні системи Windows 3 22 серпня 2009 08:24
Що зазнають труднощі Настройка маршрутизатора Netgear, Need деяку допомогу. Daffypuck Мережа, Модеми & VoIP 5 18 серпня 2009 05:13
Нова комп'ютерна побудувати потрібна допомога Льюїс Генеральний обладнання чат 4 8 жовтня 2008 14:26
Новий комп'ютер випуск, допомога, будь ласка! Ethor043 Генеральний обладнання чат 2 4 січня 2008 21:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.