![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене виникають труднощі при встановленні драйверів для мого брата 4040CN принтер. USB-порт. Я завантажив програму з сайту виробників. У мене є хороші відомі кабелю, так що це не кабель, в чому проблема. Установка була успішною, але я не можу роздрукувати тестову сторінку. він повертається з помилкою. Я додав місцевий порт принтера USB, і до цих пір отримую помилку. Може хтось прохання допомогти мені в усуненні цієї проблеми? Ваша допомога дуже оцінили. |
|
| |||
| |||
| Що відбувається, коли ви вимкніть brinter потім підключіть його знову? Крім того, клацніть правою кнопкою миші на "Мій комп'ютер" і виберіть "Управління". В "Диспетчер пристроїв" є всі пристрої з великим жовтим "!" через них?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| WOT зробив U Do U першому ж встановити програмне забезпечення першого або роз'єм USB в якості U необхідно встановити програмне забезпечення першу |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Вона не повинна дійсно зробити дуже великої різниці в будь-якому випадку.
|
| |||
| |||
| Ви використовуєте vindows Vista, якщо ви теж Установка драйверів права і чи будуть вони сумісні. В іншому випадку може виникнути проблема з вами принтери внутрішнього менеджера документ. Візьміть назад, якщо такі рішення піднімається |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи потрібна деяка допомога з настройки My New Build | Daffypuck | Операційні системи Windows | 3 | 22 серпня 2009 08:24 |
| Що зазнають труднощі Настройка маршрутизатора Netgear, Need деяку допомогу. | Daffypuck | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 18 серпня 2009 05:13 |
| Нова комп'ютерна побудувати потрібна допомога | Льюїс | Генеральний обладнання чат | 4 | 8 жовтня 2008 14:26 |
| Новий комп'ютер випуск, допомога, будь ласка! | Ethor043 | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 січня 2008 21:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |