![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях закупени два часа HP Officejet Pro L7680 и двамата са починали от мен в около един месец време. Аз бях свърза HP и те сте ми разказа всичко, което може да предполагат, е, че ние purcahse един преустройвана единица от тях. Аз бях направил малко изследвания и честно просто не можете да намерите всички принтери, които са обявени за справяне "тежка" работа товари (няколко хиляди листа отпечатан на всеки няколко месеца). Аз съм тук с надеждата някой има принтер, те имат опит с принтер, който е надежден и те са били използвани или видял лично, което се отпечатва на хиляди документи на всеки месец или така, без счупване надолу. Намиране на принтер, който е съвместим с непрекъснат Мастило система или касети, които могат да бъдат самостоятелно пълнят ще бъде истинско благословение. Всякакви коментари и предложения ще бъдат много оценявам. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз нямам много опит с това, но ако сте много работа, че отпечатването защо не дойдеш с лазер, а не мастиленоструен? Ако плащате за себе си с мастило на разходите и имат много по-малко шансове за умиране.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: на | ashprice01 | Общи Софтуер Чат | 1 | 19 ноември 2008 08:01 |
| Не може да се пуснат "Enable" функция "на" в BIOS код CD / DVD. | ashmehta | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 17 Юни 2008 02:56 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |