![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem zakoupila dva HP OfficeJet Pro L7680 a oba zemřeli na mě asi jeden měsíc času. HP jsem kontaktovala a řekla mi, že si všichni mohou navrhnout, je, že jsme purcahse jeden renovovány jednotky z nich. Jsem si udělat malý průzkum a čestně prostě nemůže najít žádné tiskáren, které jsou inzerovány zvládnout "těžké" práce-zatížení (několik tisíc listů tištěných každých pár měsíců).
Já jsem doufal, že někdo tu má tiskárna mají zkušenosti s tiskárnou, která je spolehlivá a že jsou používána nebo osobně viděl, která tiskne tisíc dokladů měsíčně, nebo tak, aniž rozepisovat. Hledání tiskárna, která je kompatibilní s prubehový Barvicí Dodávka systému nebo kazet, které mohou být vlastní-doplňované bude pravda požehnání. Jakékoliv náměty či připomínky budou velmi ocenila. Díky! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nemám moc zkušeností s tímto, ale pokud jste manipulaci, že mnohem tisk proč jít s laserovým spíše než inkoustová? By měla platit pro sebe inkoustem náklady a mají mnohem méně šanci umírá.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|