![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר נרכשו שתי HP Officejet Pro L7680 של ושניהם מתו ב אותי בערך פעם בחודש. אני כבר יצר קשר עם HP, והם אמרו לי כבר כל מה שהם יכולים להציע הוא שאנחנו purcahse א refurbished יחידת מהם. אני שעשיתם קצת ומחקר ביושר פשוט לא יכול למצוא שום מדפסות שאינן המפורסם לטפל "כבדים" המון עבודה (כמה אלפי גיליונות מודפסים מדי כמה חודשים). אני מקווה שמישהו כאן יש מדפסת יש להם ניסיון עם מדפסת כי כבר יש להם והאמינות אישית בשימוש או ראו בה הדפסים אלפי מסמכים כל חודש בערך בלי לשבור למטה. מציאת מדפסת התואם רציף דיו או מערכת אספקת דיו שיכול להיות עצמי refilled יהיה אמיתי ברכתו. כל משוב או הצעות יהיה מאוד מוערך. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לי הרבה ניסיון עם זה, אבל אם אתה כל כך הרבה בטיפול הדפסה למה לא ללכת עם לייזר ולא דיו? צריך לשלם עבור עצמם לדית העלות יש הרבה פחות סיכוי גוסס.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: AF | ashprice01 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 19th נובמבר 2008 08:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |