menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Potreba "vysoké pracovné zaťaženie" Tlačiareň Návrhy

Reply

Thread Tools
Old 30. marca 2009, 16:08
Nový člen skupiny

Default Potreba "vysoké pracovné zaťaženie" Tlačiareň Návrhy

Som zakúpila dva HP OfficeJet Pro L7680 a obaja zomreli na mňa asi jeden mesiac času. HP som kontaktovala a povedala mi, že si všetci môžu navrhnúť, je, že sme purcahse jeden renovovať jednotky z nich. Som si urobiť malý prieskum a čestne jednoducho nemôže nájsť žiadne tlačiarní, ktoré sú propagujú zvládnuť "ťažké" práce-zaťaženie (niekoľko tisíc listov tlačených každých pár mesiacov).

Ja som dúfal, že niekto tu má tlačiareň majú skúsenosti s tlačiarňou, ktorá je spoľahlivá a že sa používajú alebo osobne videl, ktorá tlačí tisíc dokladov mesačne, alebo tak, bez rozepisovat. Hľadanie tlačiareň, ktorá je kompatibilná s priebehový Farbiace Dodávka systému alebo kaziet, ktoré môžu byť vlastné-doplňované bude pravda požehnanie. Akékoľvek námety alebo pripomienky budú veľmi ocenila. Vďaka!
Old 30. marca 2009, 18:08
Darcu Skupina

Default Potreba "vysoké pracovné zaťaženie" Tlačiareň Návrhy

Nemám moc skúseností s týmto, ale ak ste manipuláciu, že oveľa tlač prečo ísť s laserovým skôr ako inkoustová? By mala platiť pre seba atramentom náklady a majú oveľa menej šancu zomiera.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" ashaiba Všeobecné Hardware Chat 6 13. Marec 2009 15:56
Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikácie 4 23. februára 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: af ashprice01 Všeobecné Software Chat 1 19. novembra 2008 08:01
Nemožno dať "ENABLE" fungovať "na" v BIOSu ref CD / DVD. ashmehta Notebooky, Mobily a PDA 8 17. júna 2008 02:56
Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". aechain Operačné systémy Windows 5 24. januára 2008 15:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.