![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам купио две ХП Оффицејет Про Л7680-а и оба су погинули на мене у око један мјесец времена. Ја сам контактирала са ХП и што ми је казао све што могу предложити је да пурцахсе један рефурбисхед јединицу из њих. Иве 'испуњавања мало истраживање и искрено баш не могу пронаћи никакву штампаче који су оглашена руковати "тешког" рада оптерећења (неколико хиљада штампаних листова сваких пар месеци). Им 'надајући неко овде има штампача имају искуства са штампачем који је поуздан и да су коришћени или лично видио који исписује хиљадама докумената сваких месец дана или тако, без разбијање доле. Проналажење штампач који је компатибилан са континуираним тинта Супплы Сыстем или Патрон које се могу самостално рефиллед би био прави благослов. Било какве повратне информације или предлоге би било много поштовати. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја немам пуно искуства са тим, али ако си толико манипулативних штампу зашто не идем са ласерским а не инкјет? Би требало да плате за себе у цену мастила и имају пуно мање шансе за умирање.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? | Раынхаук | Оффице & Апплицатионс | 4 | 23 фебруар 2009 17:01 |
| "Цомпенент" МСИНЕТ.ОЦКС "или његових зависности није исправно регистрована: аф | асхприце01 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 19 новембар 2008 08:01 |
| Не може се ставити "Енабле" функција "на" у Биос реф ЦД / ДВД. | асхмехта | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 17. јуна 2008 02:56 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |