![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ben satın sonra iki HP Officejet Pro L7680 ve hem bana yaklaşık bir ay süre içinde öldü. Ben HP temas ettik ve onların önerebilirsiniz söyledi ettik onlara bir refurbished birimi purcahse olduğunu. Ben biraz araştırma yaptık dürüstçe sadece "ağır" iş yükleri ele reklamı tüm yazıcılar bulamıyor (binlerce yaprak) birkaç ay yazılır.
Birini olursa olsun ve edilmiş güvenilir bir yazıcı hakkında deneyim sahibi onlar kişisel kullandığınız ya da her ay belgeleri binlerce baskı veya aşağı bozmadan görüldü bir yazıcı var umut ediyorum. Bir Sürekli Mürekkep Besleme Sistemi ile uyumlu olduğunu ya da kendi olabilir Kartuşları-doldurulmuş gerçek bir nimet olacak olan bir yazıcı bulunması. Veya geribildirimleriniz öneriler would be greatly appreciated. Teşekkürler! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer bu kadar baskı neden bir mürekkep püskürtmeli yerine lazer gelmeyeceğim ele ettiğiniz oldum ama bu kadar deneyimi yok? Kendisi için mürekkep ücreti ödemek ve ölen bir çok az şansı var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|