Имате нужда от Помощ за вземане на решение за какво 720p HD видео камера да купя Здравейте момчета, имам нужда от помощ тук. Трябва ми HD видео камера да записва видеоклипове с моите. Имам профил в YouTube, и аз предполагам му скоро популярни, (150 + абоната, най-популярните видео е 95000 + видяна) и аз правя много прегледи на нещата, и мисля, че неговото време за ъпгрейд моята камера. Имам нужда от 720p HD камера, тя трябва да имат добра леща (в края на краищата, какво добро нещо, ако е висока обектива приучавам създаде ясна картина?) Трябва да са достойни мащабиране, за предпочитане вграден в твърдия диск и достойни-добър живот на батерията . Имам нужда да взема и най-бързо за моя предстоящото преразглеждане на Ламборджини Murcielago. така аз нужда камерата да бъде добър в затворите, както добре. Аз съм guna мине през по-на и извън те години на колата, и Test Drive него. така тя трябва да бъде добър в цялата камера. I DONT искате да похарчите повече от $ 150, но аз ще съм, ако трябва. = / Може ли някой да ми помогне намерят камерата ми нужни?
Моята система: Най Secrit Процесор (и): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Дънната платка: Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45) | RAM памет: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Графична карта (и): GTX280 | Звукова карта: борда (за сега) | Hard Drive (и): WD WD6401AALS 640GB | Оптично устройство (а): Кликнете върху връзката в подписа за още | Дело / PSU: Корсар CMPSU-750TX (750 Watt) | Охлаждане: XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка | Мрежа / Интернет: DSL средносрочен | Монитор (и): 30 инчов 2650x1600 (скоро все пак) | Операционна система (и): XP Home | |