menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Need Help Rozhodování o tom, co 720p HD Video kamery nakupovat

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 15:32
Dárce Skupina

Default Need Help Rozhodování o tom, co 720p HD Video kamery nakupovat

Čau kluci, potřebuju pomoct. Potřebuji HD videokamery pro záznam videa s mým. Mám youtube účtu, a myslím své oblíbené místo, (150 + odběratelé, populární video má 95.000 + názory) a mám spoustu recenzí na věci, a myslím si, že jeho čas na upgrade mé kamery. Potřebuji 720p HD kameru, musí mít dobrý objektiv (po všem, co je velmi dobrá věc, pokud je objektiv zvyklý vytvářet jasný obraz?) Musí mít slušný zoom, nejlépe postavený na pevném disku a slušné-dobrá výdrž baterie . Potřebuji se dostat brzy na mé připravované recenzi na Lamborghini Murcielago. tak i potřebu kamery, které mají být dobrý v zblízka stejně. I'm guna projít v a mimo to z auta, a to provést zkušební jízdu. tak to musí být dobrý celého fotoaparátu. i dont chtějí strávit více než $ 150, ale i když bude muset. = / Může kdokoli, pomozte mi najít fotoaparátu potřebuji?

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.