Need Help odlučivanju o tome što 720p HD videokameru na Kupi Hi momački, trebam neki pomoć ovdje. Trebam HD video kameru za snimanje videa sa moji. youtube imam račun, i mislim, a ne svojim popularan, (150 + pretplatnika, najpopularniji video ima 95.000 + pogleda) i radim dosta osvrta na stvari, i mislim da poboljsaju svoje vrijeme mog fotoaparata. Trebam 720p HD kameru, mora imati dobar objektiv (nakon svega, što je dobar visoke rezolucije ako je leća navika stvaraju jasnu sliku?) Moraju imati pristojan zoom, po mogućnosti u ugrađeni hard disk i pristojan-dobre baterije . Trebao bih uskoro dobiti neki za svoje nadolazeće pregledati na Lamborghini Murcielago. pa mi treba kamera biti dobar u close up as well. I'm guna kroz in i out-a u automobilu, a test voziti ga. tako da treba biti dobar sve oko kamere. ja dont ištanje to potrošiti više od 150 $, a ja ću, ako sam to. = / Itko može pomoć mene nađi kamera mi treba?
My System: Top Secrit Procesor (i): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Matične ploče: Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45) | RAM memorija: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Grafička kartica (e): GTX280 | Sound Card: onboard (za sada) | Tvrdi disk (i): WD6401AALS WD 640GB | Optički pogon (e): Kliknite na link u potpis za više | Case / PSU: Gusar CMPSU-750TX (750 W) | Hlađenje: XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle | Network / Internet: DSL medij | Monitor (e): 30 inch 2650x1600 (uskoro anyway) | Operacijski sustav (e): XP Home | |