Segítségre van szüksége a döntés Mi 720p HD Video Camera Vásárlás Hello srácok, kéne egy kis segítség itt. Szükségem lenne egy HD videó kamera rögzíti videóim együtt. Van egy YouTube fiókot, és azt hiszem, hogy igen népszerű, (150 + tag, legnépszerűbb videó 95.000 + nézeteket), és én sokat véleménye a dolgokról, és azt hiszem, ideje, hogy az upgrade my camera. Szükségem van egy 720p HD kamera, hogy kell egy jó lencse (Végül is, mi a jó nagy dolog, ha a lencsét szokás létre világos képet?) Kell tisztességes zoom, lehetőleg beépített merevlemezére és tisztességes jó akkumulátor-élettartam . Kell, hogy egy hamarosan az én közelgő felülvizsgálata a Lamborghini Murcielago. Tehát szükség van a kamera, hogy jó szorosan nyomon is. Én Guna megy keresztül a ki-és az az autó, és a vizsgálatok vezetésére azt. így kell egy jó kamera körül. én dont akar költeni több mint 150 $, de ha muszáj. = Tud akárki segítsen nekem megtalálni a kamera van szükségem?
My System: Top Secrit Processzor (ok): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Alaplap: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | RAM memória: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Grafikus kártya (k): GTX280 | Hangkártya: fedélzeten (most) | Merevlemez (ek): WD6401AALS WD 640GB | Optikai meghajtó (k): Kattints a linkre aláírás több | Case / tápegység: Corsair CMPSU-750TX (750 watt) | Hűtés: XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle | Hálózat / Internet: DSL közepes | Monitor (ok): 30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként) | Operációs rendszer (ek): XP Home | |