Reikia pagalbos apsispręsti dėl Ką 720p HD vaizdo kameros nusipirkti Hi guys, I need some help here. Man reikia HD vaizdo kamera įrašyti mano video su. Turiu "YouTube" sąskaitą, ir spėju jos gana populiarios, (+ 150 prenumeratoriai, "Populiariausia vaizdo 95.000 + peržiūros) ir aš atsiliepimų labai daug dalykų, ir manau, kad savo laiku atnaujinti savo fotoaparato. Man reikia 720p HD vaizdo kamera, jis turi turėti gerą objektyvas (po viso, kas gera yra didelė skiriamoji geba, jei lęšis papratimas sukurti aiškų vaizdą?) Turi turėti deramą zoom, pageidautina, pastatytas kietajame diske ir geras, gera baterija . Turiu gauti vienam greičiau mano Būsimi apžvalgą Lamborghini Murcielago. taigi turiu kamera turi būti gerai uždaryti ne taip pat. I'm Guna pereiti į "ir" out-ųjų automobilį ir išbandyti jį. todėl jis turi būti gerai visame fotoaparatas. I dont wanna išleisti daugiau nei 150 $, bet aš jei turiu. = / Can anyone help me rasti fotoaparato man reikia?
Mano sistema: Top Secrit Procesorius (-iai): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Pagrindinė plokštė: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | RAM atmintis: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Graphics Card (-ai): GTX280 | Garso plokštė: laive (dabar) | Kietasis diskas (-ai): WD6401AALS WD 640GB | Optical Drive (s): Paspauskite nuorodą parašo daugiau | Case / PSU: CORSAIR CMPSU-750TX (750 W) | Aušinimas: XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas | Tinklas / Internetas: DSL vidutinio | Monitorius (-ai): 30 colių 2650x1600 (netrukus anyway) | Operacinė sistema (-os): XP Home | |