| Hi guys, i vajadzīga neliela palīdzība šeit. i need HD video kamera, lai ierakstītu manu video ar. i ir youtube konta, un es domāju tā diezgan populārs, (150 + abonentiem, populārākie video ir 95.000 + viedokli) un man daudz pārskatus par lietām, un es domāju, ka tā laika, lai uzlabotu savu kameru. Man vajag 720p HD kamera, tai ir jābūt labi objektīvs (galu galā, kas labs ir augsts res, ja objektīva paradis radīt skaidru priekšstatu?) Ir jābūt ar pienācīgu zoom, vēlams uzcelta cieto disku un pienācīgas-good battery life . Man vajag, lai kāda drīz manā gaidāmais pārskats par Lamborghini Murcielago. tik man vajag kameru, lai būtu labi slēgt, kā arī. Es esmu Guna iet pa IN un ārā's of automašīnu, un testa vadīt to. tādējādi tai ir jābūt labi visapkārt kameru. i dont vēlaties tērēt vairāk nekā $ 150, bet es ja man ir. = / Var kāds man palīdzēt atrast kameru, man ir nepieciešams?
Mana sistēma: Top Secrit Processor (s): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Motherboard: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | RAM Operatīvā atmiņa: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Graphics Card (s): GTX280 | Sound Card: borta (pašlaik) | Hard Drive (s): WD WD6401AALS 640GB | Optical Drive (s): Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk | Case / PSU: CORSAIR CMPSU-750TX (750 W) | Dzesēšana: XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle | Tīkla / Internets: DSL vidēja | Monitor (s): 30 collas 2650x1600 (drīz anyway) | Operating System (s): XP Home | |