Potrzebujesz pomocy Decydowanie o tym, co 720p HD Video Camera kupić Hi guys, I need some help here. Muszę HD kamerę, aby nagrać film z moim. Mam konto w serwisie YouTube, i guess i jego dość popularne, (150 + abonentów najpopularniejszych wideo ma 95.000 + poglądów) i zrobić wiele opinii na temat rzeczy, i myślę, swój czas, aby uaktualnić mojego aparatu. I need a kamery HD 720p, to musi mieć dobry obiektyw (po wszystkim, co dobrego jest wysoki res jeżeli obiektyw wont generować jasny obraz?) Muszą mieć godną zoom, najlepiej wbudowany dysk twardy i godnej dobrej baterii . Muszę szybko dostać jeden dla mojej zbliżającej się rewizji na Lamborghini Murcielago. I tak trzeba aparat do dobra, jak również bliska. I'm Guna przejść przez w i obecnie jest z samochodu, a jej przetestowanie. więc musi być dobra całego aparatu. i dont chce wydać więcej niż 150 dolarów, ale jeśli będę musiał. = / Ktoś może mi pomóc znaleźć aparat i potrzebne?
My System: Góra Secrit Procesor (y): Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC | Płyta główna: Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45) | Pamięć RAM: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Karta graficzna (y): GTX280 | Karta dźwiękowa: pokładowej (przynajmniej na razie) | Hard Drive (s): WD WD6401AALS 640GB | Optical Drive (s): Kliknij na link w podpisaniu więcej | Case / PSU: Corsair CMPSU-750TX (750 WATT) | Chłodzenie: XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle | Sieć / Internet: DSL średnich | Monitor (y): 30 cali 2650x1600 (i tak szybko) | Operating System (-y): XP Home | |