Aveţi nevoie de ajutor decide asupra Ce camera video HD 720p să cumpăraţi Salut baieti, am nevoie de ajutor aici. Am nevoie de o camera video HD pentru a înregistra clipuri video cu mine. Am un cont de YouTube, şi cred că ei mai degrabă popular, (+ 150 abonaţi, cel mai popular video a 95.000 + opinii) şi să fac o mulţime de comentarii de pe lucruri, şi cred că ei timp pentru a face upgrade meu aparat de fotografiat. Am nevoie de un aparat de fotografiat HD 720p, acesta trebuie să aibă o bună lentilelor (la urma urmei, ce bine este mare în cazul în care res cristalinului obiceiul genera o imagine clară?) Trebuie să fi decent zoom, de preferinţă un fost construită în hard-disk-decentă şi o bună durata de viaţă a bateriei . Am nevoie pentru a obţine o mai repede pentru mea viitoare revizuire pe Lamborghini Murcielago. asa ca am nevoie de un aparat de fotografiat pentru a fi bun la aproape sus, de asemenea. Sunt guna mergem prin scris şi în afara lui din maşină, şi de test drive-o. aşa că trebuie să fie un bun peste tot în jurul camerei. i dont doriţi să cheltuiţi mai mult de $ 150, dar vor fi, dacă trebuie. = / Poate cineva să mă ajute găsi aparatul foto am nevoie?
Sistemul meu: Top Secrit Procesor (e): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Plăci de bază: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | Memorie RAM: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Placă grafică (e): GTX280 | Placă de sunet: la bord (pentru moment) | Hard Drive (e): 640GB WD WD6401AALS | Optical Drive (e): Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe | Cauza / PSU: Pirat CMPSU-750TX (750 Watt) | Răcire: XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă | Network / Internet: DSL mediu | Monitor (e): 30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum) | Sistem de operare (e): XP Home | |