mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Aveţi nevoie de ajutor decide asupra Ce camera video HD 720p să cumpăraţi

Reply

Thread Tools
Old 5 iunie 2009, 15:32
Grupul de donator

Default Aveţi nevoie de ajutor decide asupra Ce camera video HD 720p să cumpăraţi

Salut baieti, am nevoie de ajutor aici. Am nevoie de o camera video HD pentru a înregistra clipuri video cu mine. Am un cont de YouTube, şi cred că ei mai degrabă popular, (+ 150 abonaţi, cel mai popular video a 95.000 + opinii) şi să fac o mulţime de comentarii de pe lucruri, şi cred că ei timp pentru a face upgrade meu aparat de fotografiat. Am nevoie de un aparat de fotografiat HD 720p, acesta trebuie să aibă o bună lentilelor (la urma urmei, ce bine este mare în cazul în care res cristalinului obiceiul genera o imagine clară?) Trebuie să fi decent zoom, de preferinţă un fost construită în hard-disk-decentă şi o bună durata de viaţă a bateriei . Am nevoie pentru a obţine o mai repede pentru mea viitoare revizuire pe Lamborghini Murcielago. asa ca am nevoie de un aparat de fotografiat pentru a fi bun la aproape sus, de asemenea. Sunt guna mergem prin scris şi în afara lui din maşină, şi de test drive-o. aşa că trebuie să fie un bun peste tot în jurul camerei. i dont doriţi să cheltuiţi mai mult de $ 150, dar vor fi, dacă trebuie. = / Poate cineva să mă ajute găsi aparatul foto am nevoie?

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.