Need Help Rozhodovanie o tom, čo 720p HD Video kamery nakupovať Čau kluci, potřebuju pomoct. Potrebujem HD kamkordéra na záznam videa s mojím. Mám youtube účte, a myslím svoje obľúbené miesto, (150 + účastníci, populárnej video má 95.000 + názory) a mám veľa recenzií na veci, a myslím si, že jeho čas na upgrade mojej kamery. Potrebujem 720p HD kameru, musí mať dobrý objektív (po všetkom, čo je veľmi dobrá vec, ak je objektív zvyknutý vytvárať jasný obraz?) Musia mať slušný zoom, najlepšie postavený na pevnom disku a dôstojnej-dobrá výdrž batérie . Potrebujem sa dostať skoro na mojej pripravovanej recenzi na Lamborghini Murcielago. tak aj potrebu kamery, ktoré majú byť dobrý v zblízka rovnako. I'm guna prejsť v a mimo to z auta, a to vykonať skúšobnú jazdu. tak to musí byť dobrý celého fotoaparátu. i dont chcú stráviť viac ako $ 150, ale aj keď bude musieť. = / Môže ktokoľvek, pomôžte mi nájsť fotoaparátu potrebujem?
Môj systém: Najvyššie Secrit Processor (s): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Základná doska: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | Pamäť RAM: mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Grafické karty (s): GTX280 | Zvuková karta: doske (zatiaľ) | Pevný disk (y): WD WD6401AALS 640GB | Optická mechanika (s): Kliknite na odkaz v podpise viac | Case / PSU: Corsair CMPs-750TX (750 WATT) | Chladenie: XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška | Sieť / Internet: DSL stredne | Monitor (s): 30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro) | Operačný systém (y): XP Home | |