Неед Хелп одлучивању о томе шта 720п ХД видеокамеру на Купи Бок момачки, ја потреба некакав помоћ овде. Требам ХД видео камеру за снимање видеа са моји. ыоутубе имам налог, и мислим, а не својим популаран, (150 + претплатника, најпопуларнији видео има 95.000 + погледа) и радим доста осврта на ствари, и мислим да побољшају своје време мог камере. Требам 720п ХД камеру, мора да има добар објектив (након свега, што је добар високе резолуције ако је сочиво навика стварају јасну слику?) Морају да имају пристојан зоом, по могућности у уграђени хард диск и пристојан-добре батерије . Требао бих ускоро добити неки за своје надолазеће прегледати на Ламборгхини Мурциелаго. па ми треба камера да буде добар у цлосе уп ас уелл. И'м гуна кроз ин и оут-а у аутомобилу, а тест возити га. тако да треба бити добар све око камере. ја донт оскудица то потрошите више од 150 $, а ја ћу, ако сам то. = / Ико може помоћ мене наћи камера ми треба?
Мы Сыстем: Топ Сецрит Процесор (и): Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз | Матичне плоче: Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45) | РАМ меморија: мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз | Графичка картица (е): ГТКС280 | Соунд Цард: онбоард (за сада) | Тврди диск (и): УД6401ААЛС УД 640ГБ | Оптички погон (е): Кликните на линк у потпис за више | Цасе / псу: Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У) | Хлађење: КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле | Нетуорк / Интернет: ДСЛ медиј | Монитор (е): 30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы) | Оперативни систем (е): КСП Хоме | |