Потрібна допомога у прийнятті рішення про Що 720p HD-відео камера купити Привіт хлопці, мені потрібна допомога тут. Мені потрібна камера HD відео для запису відео з моїм. У мене є акаунт YouTube, і я думаю, його досить популярні, (+ 150 абонентів, найбільш популярний відео + 95000 переглядів), і я багато відгуків на речі, і я думаю, свій час, щоб оновити мою камеру. Мені потрібно 720p HD камера, вона повинна мати хороший об'єктив (зрештою, яка користь у високому дозволі, якщо лінзи звичай створити чітку картину?) Повинен мати гідну зумом, бажано вбудований жорсткий диск і пристойної хорошого життя батареї . Мені потрібно, щоб отримати одне скоро для мого майбутнього огляду на Lamborghini Murcielago. Мені потрібна така камера буде добре близько також. Я гун пройти в і з цього автомобіля, і тест-драйв його. тому воно повинне бути гарним у всьому камера. Я не хочете витрачати більше, ніж $ 150, а я, якщо мені доведеться. = / Може хто-небудь допомагати мені знайти камеру мені потрібен?
Моя система: Топ Secrit Процесор (и): Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz | Материнська плата: GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) | ОЗУ: Mushkin 4GB DDR2 1066MHz | Графічна карта (и): GTX280 | Звукова карта: бортова (зараз) | Жорсткий диск (и): WD WD6401AALS 640GB | Оптичний привід (и): Натисніть на посилання в підписі для більш | Діло / PSU: CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт) | Охолодження: Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька | Мережі / Інтернет: DSL середнього | Монітор (и): 30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку) | Операційна система (и): XP Home | |