![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pa ok .. Trebam novi printer! hehe i mi treba savjetovati neki od pro-a! (U) mi treba da bude bežični i tinta za cheapish =) Što trebam biti tražite? hvala puno, Craiig / |
|
| |||
| |||
| I wouldnt štediti na tinte, možda i kupiti 300w bez brand PSU za vaš comp dok vaš at Internet, što je vaš idealan raspon cijena? ovo bi se duž linije što tražite http://www.kikatek.com/product_info....source=froogle |
|
| |||
| |||
| oko 120 £ ili somthing oh i ona treba da bude u mogućnosti ispisati fotografije! =) |
|
| |||
| |||
| Hvala, dobio sam da je jedan! Moj tata je pronađena u dućan za £ 200, ali ako u dati u pisaču u dobiti 99 £ nocked off =) pa dobio sam ga za 100 £ = D jako dobra pisač! lijepo jedan;) pisač sam bio u nekim 8 godina staru 2000 HP stvar da je tiskanje lazer razbila i to je bio smeće: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Printer | tinkerbell | Networking, Modemi & VoIP | 16 | 28. studeni 2007 15:00 |
| Novi Printer - 3 funkcije u 1 pisač ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21. listopad 2006 06:34 |
| Thread Tools | |
| |