![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad .. turiu naują spausdintuvą! hehe ir man reikia patarti nuo Pro! (U) Man reikia, kad bevielis ir dažai turi būti cheapish =) Ką turėčiau ieškote? Thanks very much, Craiig / |
|
| |||
| |||
| I wouldnt taupyti ant rašalo, taip pat sėkmingai gali pirkti ne 300W PSU markės jūsų KOMP o jūsų ne tai, whats your ideal kainų diapazonu? Ar tai palei ką jūsų ieškote eilutės http://www.kikatek.com/product_info....source=froogle |
|
| |||
| |||
| apie 120 svarų sterlingų arba Kai kas oh, ir ji turi turėti galimybę atsispausdinti nuotraukas! =) |
|
| |||
| |||
| Thanks, I got that one! Mano tėtis atrodė parduotuvėje už £ 200, bet jei u give in spausdintuvas u get 99 £ nocked off =) todėl aš jį už 100 svarų = D labai geras spausdintuvas! nice one;) spausdintuvo nusileido buvo apie 8 metų 2000 AG dalykas, kad spausdinimo Lazer sugedo ir buvo šiukšlės: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Spausdintuvas | Tinkerbell | Networking, Modems & VoIP | 16 | Lapkritis 28, 2007 15:00 |
| Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... | Cubeox | General Hardware Chat | 2 | 21 spalis 2006 06:34 |
| Temos įrankiai | |
| |