mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Reikia naują spausdintuvą ...

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 25, 2008, 09:39
Narys

Default Reikia naują spausdintuvą ...

Gerai, kad .. turiu naują spausdintuvą! hehe ir man reikia patarti nuo Pro! (U)

Man reikia, kad bevielis
ir dažai turi būti cheapish =)

Ką turėčiau ieškote?

Thanks very much, Craiig /
Old Balandis 25, 2008, 09:50
Donorų grupės

I wouldnt taupyti ant rašalo, taip pat sėkmingai gali pirkti ne 300W PSU markės jūsų KOMP o jūsų ne tai, whats your ideal kainų diapazonu? Ar tai palei ką jūsų ieškote eilutės
http://www.kikatek.com/product_info....source=froogle
Old Balandis 25, 2008, 09:55
Narys

apie 120 svarų sterlingų arba Kai kas
oh, ir ji turi turėti galimybę atsispausdinti nuotraukas! =)
Old Gegužė 4, 2008, 04:39
Narys

Thanks, I got that one! Mano tėtis atrodė parduotuvėje už £ 200, bet jei u give in spausdintuvas u get 99 £ nocked off =)
todėl aš jį už 100 svarų

= D labai geras spausdintuvas! nice one;)

spausdintuvo nusileido buvo apie 8 metų 2000 AG dalykas, kad spausdinimo Lazer sugedo ir buvo šiukšlės: D
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? settoogo Digital Imaging & Printers 3 3 kovas 2009 22:54
Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma themadpanda1989 Digital Imaging & Printers 8 30 rugsėjis 2008 05:02
Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA Peter žvejys Digital Imaging & Printers 0 4 birželis 2008 06:49
Spausdintuvas Tinkerbell Networking, Modems & VoIP 16 Lapkritis 28, 2007 15:00
Naujas spausdintuvas - 3 funkcijos 1 spausdintuvas ... Cubeox General Hardware Chat 2 21 spalis 2006 06:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.