![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tak .. Potrebujem novú tlačiareň! hehe, a potřebuju poradit, ze za to! (U) Potrebujem to byť bezdrôtová a atrament, ktoré majú byť skôr lacný =) Čo by som mal hľadať? Díky moc, Craiig / |
|
| |||
| |||
| Já bych šetriť na atrament, možno aj kúpiť 300w bez značky PSU pre váš comp kým váš na to, čo si ideálne cenové rozpätie? by to byť v súlade to, čo vaše hľadáte http://www.kikatek.com/product_info....source=froogle |
|
| |||
| |||
| asi 120 libier alebo somthing ach, a musí byť schopný tlačiť fotografie! =) |
|
| |||
| |||
| vďaka, mám, že jedna! môj otec zistil, že v obchode za 200 libier, ale ak u dať do tlačiarne a dostanete 99 libier nocked mimo =) tak mám to za 100 libier = D veľmi dobrú tlačiareň! Pěkný;) tlačiareň i dal vo bol približne o 8 rokov 2000 HP vec, že tlač Lazer zlomil a bol nezmysel: D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lazer vs tlačiarne Atramentové tlačiarne? | settoogo | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 3. marca 2009 22:54 |
| Tlačiarne Dell 720 sa zobrazí chybové hlásenie určená tlačiareň Moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 30. September 2008 05:02 |
| Tlačiareň damaging port tlačiarne. NÁPOVEDA | Petr Rybář | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2008 06:49 |
| Tlačiarne | Tinkerbell | Siete, Modemy & VoIP | 16 | 28. novembra 2007 15:00 |
| Nové tlačiarne - 3 funkcie v 1 tlačiareň ... | Cubeox | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21. októbra 2006 06:34 |
| Thread Tools | |
| |