![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| па ок .. Требам нови принтер! хехе и ми треба саветовати неки од про-а! (У) ми треба да буде радио и тинта за цхеаписх =) Шта да буде тражите? хвала пуно, Цраииг / |
|
| |||
| |||
| И уоулднт штедити на мастила, можда и купити 300у без бранд псу за ваш цомп док ваш код то, што је ваш идеалан распон цена? ово би се дуж линије што тражите хттп://ууу.кикатек.цом/продуцт_инфо....соурце=фроогле |
|
| |||
| |||
| око £ 120 или сомтхинг ох и она треба да буде у могућности да одштампате фотографије! =) |
|
| |||
| |||
| Хвала, добио сам да је један! Мој тата је пронађена у дућан за £ 200, али ако у дати у штампача у добити £ 99 ноцкед офф =) па добио сам га за 100 £ = Д јако добра штампач! лепо један;) штампач сам био у неким 8 година стару 2000 ХП ствар да је штампање лазер разбила и то је био смеће: Д |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? | сеттоого | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 3 март 2009 22:54 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ | Петра Рибар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 4. јуна 2008 06:49 |
| Принтер | тинкербелл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 16 | 28 новембар 2007 15:00 |
| Нови Принтер - 3 функције у 1 штампач ... | Цубеокс | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 октобар 2006 06:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |