![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК .. Мені потрібен новий принтер! Хе-хе, і мені потрібно якийсь радять профі! (U) мені це потрібно для бездротових і чорнило для cheapish =) Що я повинен бути шукаєте? Велике спасибі, Craiig / |
|
| |||
| |||
| Я Wouldnt скупиться на чорнило, а також може купити 300W PSU, не марка для ваших Comp Поки ви на це, Whats ваш ідеальний ціновому діапазоні? це було б по тому, як ваш пошук http://www.kikatek.com/product_info....source=froogle |
|
| |||
| |||
| близько 120 £ або Somthing Ох, і він повинен бути здатний друкувати фотографії! =) |
|
| |||
| |||
| Спасибо, я отримала, що один! мій батько знайшов його в магазин за £ 200, а якщо і дають в принтері U Get 99 £ nocked горить =) Я взяв її за 100 £ Дуже гарний = D принтері! Nice одному;) Принтер я дав було близько 8 років 2000 HP те, що лазерний друк зламав і було сміття: D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Принтер | Tinkerbell | Мережа, Модеми & VoIP | 16 | 28 листопада 2007 15:00 |
| Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... | Cubeox | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 жовтня 2006 06:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |