menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Nový Canon MP470 nebudou tisknout vybrané velikosti

Reply

Thread Nástroje
Old 17. srpna 2008, 09:11
Nový člen skupiny

Default Nový Canon MP470 nebudou tisknout vybrané velikosti

Zdravím všechny: Bude tisku správné velikosti do 1 / 16 palce při přímém kopírování, ale nic vytištěno ze souboru obrazu je o 15% menší než zvolené velikosti v obou směrech. fwiw, je to s Windows XP a Dell Dimension 4550. Dva předchozí tiskárny Lexmark měl stejný problém. Přesto se po přeformátujete, přeinstalovali printers / Adobe, atd., problém nikdy měnit. Zavolal jsem kamarádovi, který má shodné MP470 a XP, a ten hlásí stejný problém. Canon e-mailovou technickou podporu navrhuje postup, který se mi právě na stejnou stránku, kde jsem zvolit velikost v tiskárně menu, takže nevidím, jak to pomáhá. Any ideas? Díky
Old 17. srpna 2008, 14:21
Moderátor skupiny

To je opravdu jen probem že Cannon technici budou mít možnost vyřešit ...

Musíte se dostat k nim připojit k počítači a ukázat vám, jak na to.

Zkoušeli jste instalovat nejnovější ovladače?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 19. srpna 2008, 04:56
Nový člen skupiny

Canon tech podporu říká to musí být nějaký problém s XP nějak převažující tiskárny program, ale nemůže navrhnout způsob, jak kolem něj. I pak může mít velikost Chci do pokusů a omylů, ale je to takový problém. Jsem víc než trochu překvapen, že nemohu najít info o problém kdekoliv. Vzhledem k podmínkám, to nemůže být izolovaný problém.
Old 20. srpna 2008, 10:06
Moderátor skupiny

Zkoušeli jste pomocí programu jako je Google Picasa tisknout obrázky s?

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Canon MP 470 Nebude tisku Text na XP oly Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 18. června 2009 08:32
Prixma tiskárna Canon MP170 - tiskové servery darshpreet Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 3. června 2009 11:36
Fan velikosti rbscooby Obecné Hardware Chat 13 4. června 2008 03:27
AGP Clona Velikost Ozzie82 Procesory, základní desky & RAM 2 23. října 2007 05:30
Canon tiskárny, které se bude tisknout fotografie obrazy nejrychlejší incarna9 Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 2. srpna 2007 07:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.