![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny: Bude tisku správné velikosti do 1 / 16 palce při přímém kopírování, ale nic vytištěno ze souboru obrazu je o 15% menší než zvolené velikosti v obou směrech. fwiw, je to s Windows XP a Dell Dimension 4550. Dva předchozí tiskárny Lexmark měl stejný problém. Přesto se po přeformátujete, přeinstalovali printers / Adobe, atd., problém nikdy měnit. Zavolal jsem kamarádovi, který má shodné MP470 a XP, a ten hlásí stejný problém. Canon e-mailovou technickou podporu navrhuje postup, který se mi právě na stejnou stránku, kde jsem zvolit velikost v tiskárně menu, takže nevidím, jak to pomáhá. Any ideas? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je opravdu jen probem že Cannon technici budou mít možnost vyřešit ... Musíte se dostat k nim připojit k počítači a ukázat vám, jak na to. Zkoušeli jste instalovat nejnovější ovladače?
|
| |||
| |||
| Canon tech podporu říká to musí být nějaký problém s XP nějak převažující tiskárny program, ale nemůže navrhnout způsob, jak kolem něj. I pak může mít velikost Chci do pokusů a omylů, ale je to takový problém. Jsem víc než trochu překvapen, že nemohu najít info o problém kdekoliv. Vzhledem k podmínkám, to nemůže být izolovaný problém. |
|
| |||
| |||
| Zkoušeli jste pomocí programu jako je Google Picasa tisknout obrázky s?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Canon MP 470 Nebude tisku Text na XP | oly | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 18. června 2009 08:32 |
| Prixma tiskárna Canon MP170 - tiskové servery | darshpreet | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 3. června 2009 11:36 |
| Fan velikosti | rbscooby | Obecné Hardware Chat | 13 | 4. června 2008 03:27 |
| AGP Clona Velikost | Ozzie82 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 23. října 2007 05:30 |
| Canon tiskárny, které se bude tisknout fotografie obrazy nejrychlejší | incarna9 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 2. srpna 2007 07:31 |
| Thread Nástroje | |
| |