![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Όλες οι Χαιρετισμοί: Θα εκτυπώσετε το σωστό μέγεθος μέσα σε 1 / 16 ιντσών όταν η άμεση αντιγραφή, αλλά τίποτα τυπωθεί από ένα αρχείο εικόνας είναι περίπου 15% μικρότερο από το επιλεγμένο μέγεθος και προς τις δύο κατευθύνσεις. fwiw, αυτό είναι με τα Windows XP και μια διάσταση Dell 4550. Δύο εκτυπωτές Lexmark προηγούμενη είχε το ίδιο πρόβλημα. Ωστόσο, μετά από μια επαναμορφοποιήσει, επανεγκατάσταση του εκτυπωτών / Adobe, κ.λπ., το πρόβλημα δεν άλλαξε. Τηλεφώνησα σε ένα φίλο που έχει ένα πανομοιότυπο MP470 και XP, και τις εκθέσεις που το ίδιο πρόβλημα. Τεχνική υποστήριξη email Canon προτείνει μια διαδικασία που μόλις μου να παίρνει την ίδια σελίδα όπου θα επιλέξετε το μέγεθος του εκτυπωτή μενού, οπότε δεν μπορώ να δω τον τρόπο που βοηθά. Οποιαδήποτε ιδέα; Ευχαριστώ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό πραγματικά είναι μόνο ένα probem ότι η Cannon Techs θα είναι σε θέση να λύσουμε τα προβλήματα ...
Θα πρέπει να κάνουμε για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας και να σας δείξει πώς να το κάνουμε. Έχετε δοκιμάσει την εγκατάσταση των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης;
|
|
|||
|
|||
|
Canon τεχνική υποστήριξη λέει αυτό που πρέπει να έχει ένα πρόβλημα με κάποιον υπέρτερο XP το πρόγραμμα του εκτυπωτή, αλλά δεν μπορώ να προτείνω έναν τρόπο γύρω από αυτό. Μπορώ τελικά να πάρετε το μέγεθος που θέλω από δίκη και λάθους, αλλά είναι αυτή η ταλαιπωρία. Είμαι πάνω από μια μικρή έκπληξη ότι δεν μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα οπουδήποτε. Δεδομένων των συνθηκών, αυτό δεν μπορεί να είναι ένα μεμονωμένο πρόβλημα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχετε δοκιμάσει, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα όπως το Google Picasa για την εκτύπωση φωτογραφιών με το?