![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima: To će ispisati ispravne veličine u roku od 1 / 16 inch kada direktni kopiranje, ali ništa od tiskanih datoteku slike je oko 15% manji od odabrane veličine u oba smjera. fwiw, ovo je sa Windows XP i Dell Dimension 4550. Dva prethodna Lexmark printere imao isti problem. Međutim, nakon reformatizovati, ponovno instalirajte pisače / Adobe, itd., problem nije promijenilo. Zvao sam prijatelja koji je identičan MP470 i XP, a on izvješća jednak problem. Canon tech podršku e-poštom sugerira da postupak traje samo mi na istoj stranici gdje sam odabrati veličinu u pisaču meni, tako ja ne mogu vidjeti kako to pomaže. Bilo koji ideja? Hvala
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ovo je zaista samo probem da Cannon techs će se moći riješiti ...
Moraš ih spojiti na PC i pokazati Vam kako da to napravite. Jeste li pokušao instalirati najnovije drivere?
|
|
|||
|
|||
|
Canon tech support kaže to je da se problem s XP nekako prisiliti pisač program, ali ne može predložiti način uokolo. Ne mogu konačno dobiti veličinu koju želim suđenja i pogreška, ali je takvu gnjavažu. Ja sam malo više nego iznenađeni da ja ne mogu pronaći informacije o problemu nigdje. S obzirom na okolnosti, ne može biti izoliran problem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeste li pokušali pomoću programa kao što su Google Picasa ispisati sa slikama?