![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Greetings All: Ez a helyes nyomtatási méret 1 / 16 inch, amikor a közvetlen másolás, de semmit nyomtatni egy fájlt, a kép mintegy 15%-kal kisebb, mint a kiválasztott mérete mindkét irányban. fwiw, ez a Windows XP és a Dell Dimension 4550. Két korábbi Lexmark nyomtatókhoz ugyanaz volt a probléma. Követően azonban újra, újratelepíteni a nyomtatók / Adobe, stb, a probléma nem változott. Felhívtam a barátom, aki azonos MP470 és XP, és jelentést ugyanaz a probléma. Canon technikai támogatás e-mailben azt javasolja, hogy az eljárás csak úgy, hogy ugyanazon az oldalon, ahol válasszuk méretét a nyomtató menüben, így nem látom, hogyan segít. Any ideas? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez tényleg csak egy probem, hogy a Cannon Techs nem lesz képes arra, hogy egyfajta ... Meg kell kérni őket, hogy csatlakoztassa a számítógépre, és megmutatom, hogyan kell csinálni. Megpróbáltad már telepítette a legfrissebb driver?
|
| |||
| |||
| Canon technika mondja azt, hogy a probléma az XP valamilyen nyomós a nyomtató program, de nem arra utalnak, hogy körülötte. Én végül kap a méret akarom a tárgyalás és a hiba, de ez egy ilyen probléma. Én több mint egy kicsit meglepett, hogy nem találok info a probléma sehol. Mivel a feltételek, ez nem egy elszigetelt probléma. |
|
| |||
| |||
| Van egy program segítségével próbálta, mint a Google Picasa kinyomtatni a képeket?
__________________ serverguy |