mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

New Canon MP470 nebus Spausdinti parinktas dydis

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 17, 2008, 09:11
Naujas Narys

Default New Canon MP470 nebus Spausdinti parinktas dydis

Linkėjimai visiems: Jis bus atspausdinti reikiamo dydžio per 1 / 16 colio jei tiesioginis kopijavimas, bet nieko atspausdintas iš paveikslėlio failas yra maždaug 15% mažesnė už pasirinktą dydį į abi puses. fwiw, tai su "Windows XP" ir "Dell Dimension 4.550. Dviejų ankstesnių Lexmark spausdintuvų turėjo tą pačią problemą. Tačiau po to suformatuoti, įdiegti spausdintuvai / Adobe ", ir tt, problema nebuvo pakeistas. Aš pakvietė draugas, kuris yra tapatus MP470 ir XP, ir jis ataskaitose tą pačią problemą. Canon Tech Support el pasiūlymai tvarka, kad tereikia man į tą patį puslapį, kur aš pasirinkite dydį spausdintuvo meniu, todėl aš negaliu įsivaizduoti, kaip, kad padeda. Any ideas? Ačiū
Old Rugpjūtis 17, 2008, 14:21
Moderatorius Grupė

Tai tikrai yra tik probem kad Cannon techs ketinate galima sutvarkyti ...

Jums reikia norint juos prijungti prie kompiuterio ir parodyti jums, kaip tai padaryti.

Ar bandėte įdiegti naujausias tvarkykles?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 19, 2008, 04:56
Naujas Narys

Canon Tech Support sako, kad tai turi būti problema su XP kažkaip svarbiais spausdintuvo programą, bet negali pasiūlyti, kaip aplink jį. Galiu pagaliau gauti dydis Noriu iki bandymų ir klaidų, tačiau tai toks vargo. Aš daugiau nei šiek tiek stebisi, kad aš negaliu rasti informacijos apie problemos visur. Atsižvelgiant apibrėžti sąlygas, tai negali būti izoliuotos problemos.
Old Rugpjūtis 20, 2008, 10:06
Moderatorius Grupė

Jūs bandė naudoti kaip "Google" Picasa "programą spausdinti nuotraukas su?

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.