![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Linkėjimai visiems: Jis bus atspausdinti reikiamo dydžio per 1 / 16 colio jei tiesioginis kopijavimas, bet nieko atspausdintas iš paveikslėlio failas yra maždaug 15% mažesnė už pasirinktą dydį į abi puses. fwiw, tai su "Windows XP" ir "Dell Dimension 4.550. Dviejų ankstesnių Lexmark spausdintuvų turėjo tą pačią problemą. Tačiau po to suformatuoti, įdiegti spausdintuvai / Adobe ", ir tt, problema nebuvo pakeistas. Aš pakvietė draugas, kuris yra tapatus MP470 ir XP, ir jis ataskaitose tą pačią problemą. Canon Tech Support el pasiūlymai tvarka, kad tereikia man į tą patį puslapį, kur aš pasirinkite dydį spausdintuvo meniu, todėl aš negaliu įsivaizduoti, kaip, kad padeda. Any ideas? Ačiū
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tai tikrai yra tik probem kad Cannon techs ketinate galima sutvarkyti ...
Jums reikia norint juos prijungti prie kompiuterio ir parodyti jums, kaip tai padaryti. Ar bandėte įdiegti naujausias tvarkykles?
|
|
|||
|
|||
|
Canon Tech Support sako, kad tai turi būti problema su XP kažkaip svarbiais spausdintuvo programą, bet negali pasiūlyti, kaip aplink jį. Galiu pagaliau gauti dydis Noriu iki bandymų ir klaidų, tačiau tai toks vargo. Aš daugiau nei šiek tiek stebisi, kad aš negaliu rasti informacijos apie problemos visur. Atsižvelgiant apibrėžti sąlygas, tai negali būti izoliuotos problemos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jūs bandė naudoti kaip "Google" Picasa "programą spausdinti nuotraukas su?