mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Jaunais Canon MP470 nebūs drukāt cikls izmērs

Reply

Thread Tools
Old Augusts 17, 2008, 09:11
New Member Group

Default Jaunais Canon MP470 nebūs drukāt cikls izmērs

Greetings All: Tā drukāt pareizs izmērs 1 / 16 collas ja tieša kopēšana, bet kaut kas izdrukāta no faila attēls ir aptuveni par 15% mazāka nekā izvēlēto izmērs abos virzienos. fwiw tas ar Windows XP un Dell Dimension 4.550. Divus iepriekšējos Lexmark printers bija pati problēma. Tomēr pēc pārformatēt, pārinstalēt printeri / Adobe, utt, problēmas nekad nav mainījusies. Es piezvanīju draugam, kas ir identisks MP470 un XP, un viņš ierodas pati problēma. Canon tech atbalsta e-pasta ierosina procedūru, kas tikai ņem mani pašu lapu, kur es varu izvēlēties izmēru drukas izvēlni, tāpēc es neredzu, kā that helps. Any ideas? Pateicība
Old Augusts 17, 2008, 14:21
Moderator Group

Tas patiešām ir tikai probem ka Cannon techs gatavojas, lai varētu atrisināt ...

Jums nepieciešams panākt, lai izveidotu savienojumu ar savu datoru un parādīs, kā to izdarīt.

Vai esat mēģinājuši uzstādot jaunāko draiveri?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Augusts 19, 2008, 04:56
New Member Group

Canon Tech Support saka, ka tas ir problēma ar XP kaut kā primāru printera programmu, bet nevar ieteikt veidā ap to. Es varu beidzot saņemt izmēru es gribu ar tiesu un kļūdas, bet tas ir tik apgrūtinājumus. Es esmu vairāk nekā mazliet pārsteigts, ka es nevaru atrast info par problēmu jebkur. Ņemot vērā apstākļus, tas nevar būt izolēta problēma.
Old Augusts 20, 2008, 10:06
Moderator Group

Vai esat mēģinājuši izmantot programmu kā Google Picasa, lai drukātu ar attēliem?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.