![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pozdrowienia Wszystkie: Będzie wydrukować odpowiedni rozmiar w ciągu 1 / 16 cala, gdy bezpośrednie kopiowanie, ale nic z pliku drukowane zdjęcie jest o 15% mniejsze niż wybrany rozmiar w obu kierunkach. FWIW, to jest z systemem Windows XP oraz Dell Dimension 4550. Dwa poprzednie drukarek Lexmark miał ten sam problem. Jednak po sformatowaniu, ponownej instalacji drukarek / Adobe itp., problem nie zmieniło. Zadzwoniłem do znajomego, który ma identyczny MP470 i XP, a on sam problem sprawozdań. Canon tech support email sugeruje, że procedura trwa tylko do mnie do tej samej stronie, gdzie rozmiar wybrać w menu drukarki, więc nie mogę zobaczyć jak to pomaga. Any ideas? Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To naprawdę jest tylko probem że Cannon techs będą w stanie wyjaśnić ... Musisz je połączyć do komputera i pokażę jak to zrobić. Czy próbowali instalując najnowsze sterowniki?
|
| |||
| |||
| Canon tech support mówi to jest jakiś problem z XP nadrzędne drukarki programu, ale nie może sugerować sposób wokół niego. Mogę ostatecznie uzyskać rozmiar chcę przez prób i błędów, ale takiego kłopotu. Jestem więcej niż trochę zaskoczony, że nie mogę znaleźć informacji na temat problemu wszędzie. Biorąc pod uwagę warunki, nie może to być pojedyncze problemu. |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali za pomocą programu, takich jak Google Picasa do drukowania zdjęć?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |