![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salutări Toate: Se va afişa de dimensiunea corectă în termen de 1 / 16 inch, când direct copierea, dar nimic imprimate de la un fişier imagine este de aproximativ 15% mai mici decât dimensiunea selectată în ambele direcţii. fwiw, acest lucru este cu Windows XP şi un Dell Dimension 4550. Două precedent imprimante Lexmark avut aceeaşi problemă. Cu toate acestea, după o reformat, reinstalarea imprimante / Adobe, etc, problema nu sa schimbat. Am sunat un prieten care are un identice MP470 şi XP, şi a rapoartelor de aceeaşi problemă. Canon suport tehnic de email sugerează o procedură care să-mi ia doar la aceeaşi pagină, în cazul în care am selecta dimensiunea la imprimantă meniul, deci nu pot vedea modul în care vă ajută. Ai vreo idee? Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acest adevăr nu este decât o probem că Cannon techs vor fi în măsură să fel de ... Ai nevoie de a lua pe ei pentru a se conecta la PC-ul şi-ţi arăt cum se face. Aţi încercat instalarea de cele mai recente drivere?
|
| |||
| |||
| Canon suport tehnic pentru a spune acest lucru a fi o problemă cu XP cumva superior imprimanta program, dar nu poate sugera o cale in jurul lui. Nu pot obţine, eventual, de mărimea Vreau de studiu şi de eroare, dar este un astfel de hassle. Sunt mai mult decât un pic surprins de faptul că nu pot găsi informaţii cu privire la orice problemă. Având în vedere condiţiile, aceasta nu poate fi izolat o problema. |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat utilizând un program ca Google Picasa pentru a imprima imagini cu?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |