![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých: Bude tlače správnej veľkosti do 1 / 16 palca pri priamom kopírovanie, ale nič vytlačené zo súboru obrazu je o 15% menší ako zvolenej veľkosti v oboch smeroch. fwiw, je to s Windows XP a Dell Dimension 4550. Dva predchádzajúce tlačiarne Lexmark mal rovnaký problém. Napriek tomu sa po přeformátujete, přeinstaloval printers / Adobe, atď, problém nikdy meniť. Zavolal som kamarátovi, ktorý má rovnaké MP470 a XP, a ten hlásí rovnaký problém. Canon e-mailovú technickú podporu navrhuje postup, ktorý sa mi práve na rovnakú stránku, kde som zvoliť veľkosť v tlačiarni menu, takže nevidím, ako to pomáha. Any ideas? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je naozaj len probem že Cannon technici budú mať možnosť vyriešiť ... Musíte sa dostať k nim pripojiť k počítaču a ukázať vám, ako na to. Skúšali ste nainštalovať najnovšie ovládače?
|
| |||
| |||
| Canon tech podporu hovorí to musí byť nejaký problém s XP nějak prevažujúci tlačiarne program, ale nemôže navrhnúť spôsob, ako okolo neho. I potom môže mať veľkosť Chcem do pokusov a omylov, ale je to taký problém. Jsem víc než trochu prekvapený, že nemôžem nájsť info o problém kdekoľvek. Vzhľadom k podmienkam, to nemôže byť izolovaný problém. |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste pomocou programu ako je Google Picasa tlačiť obrázky s?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Canon MP 470 Nebude tlače Text na XP | oly | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 18. júna 2009 08:32 |
| Prixma tlačiareň Canon MP170 - tlačové servery | darshpreet | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 3. júna 2009 11:36 |
| Fan veľkosti | rbscooby | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 4. júna 2008 03:27 |
| AGP Clona Veľkosť | Ozzie82 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 23. októbra 2007 05:30 |
| Canon tlačiarne, ktoré sa bude tlačiť fotografie obrazy najrýchlejší | incarna9 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 2. augusta 2007 07:31 |
| Thread Tools | |
| |