мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Нови Цанон МП470 неће одштампате одабрани сизе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17 авг 2008, 09:11
Нови члан групе

Default Нови Цанон МП470 неће одштампате одабрани сизе

Поздрав свима: То ће исписати исправне величине у року од 1 / 16 инцх када директни копирање, али ништа од штампаних датотеку слике је око 15% мањи од изабране величине у оба смера. фуиу, ово је са Уиндоус КСП и Делл Дименсион 4550. Два претходна Лексмарк принтер имао исти проблем. Међутим, након реформатизовати, поново инсталирајте штампаче / Адобе, итд, проблем није променило. Звао сам пријатеља који је идентичан МП470 и КСП, а он извјештаја једнак проблем. Цанон тецх подршку е-поштом сугерише да поступак траје само ми на истој страници где сам одаберете величину у штампача мени, тако ја не могу да видим како то помаже. Било који идеја? Хвала
Old 17 авг 2008, 14:21
Модератор / ица групе

Ово је заиста само пробе да Цаннон тецхс ће се могу ре ...

Мораш их спојити на ПЦ и показати Вам како да то направите.

Јесте ли покушао да инсталирате најновије дривер?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 19 авг 2008, 04:56
Нови члан групе

Цанон тецх суппорт каже то је да се проблем са КСП некако да присиле штампач програм, али не може предложити начин уоколо. Не могу коначно добити величину коју желим суђења и грешке, али је такву гњаважа. Ја сам мало више него изненађени да ја не могу пронаћи информације о проблему нигде. С обзиром на околности, не може бити изолован проблем.
Old 20 авг 2008, 10:06
Модератор / ица групе

Јесте ли покушали да помоћу програма као што су Гоогле Пицаса одштампате са сликама?

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц