![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Поздрав свима: То ће исписати исправне величине у року од 1 / 16 инцх када директни копирање, али ништа од штампаних датотеку слике је око 15% мањи од изабране величине у оба смера. фуиу, ово је са Уиндоус КСП и Делл Дименсион 4550. Два претходна Лексмарк принтер имао исти проблем. Међутим, након реформатизовати, поново инсталирајте штампаче / Адобе, итд, проблем није променило. Звао сам пријатеља који је идентичан МП470 и КСП, а он извјештаја једнак проблем. Цанон тецх подршку е-поштом сугерише да поступак траје само ми на истој страници где сам одаберете величину у штампача мени, тако ја не могу да видим како то помаже. Било који идеја? Хвала
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ово је заиста само пробе да Цаннон тецхс ће се могу ре ...
Мораш их спојити на ПЦ и показати Вам како да то направите. Јесте ли покушао да инсталирате најновије дривер?
|
|
|||
|
|||
|
Цанон тецх суппорт каже то је да се проблем са КСП некако да присиле штампач програм, али не може предложити начин уоколо. Не могу коначно добити величину коју желим суђења и грешке, али је такву гњаважа. Ја сам мало више него изненађени да ја не могу пронаћи информације о проблему нигде. С обзиром на околности, не може бити изолован проблем.
|
|
|
|||
|
|||
|
Јесте ли покушали да помоћу програма као што су Гоогле Пицаса одштампате са сликама?